Esenyurt'ta alkollü şahıslar ile mahalleli arasında sokak ortasında silahlı çatışma çıktı. Tabancalar ve av tüfeği mermileri havada uçuşurken film sahnelerini aratmayan o anlar ise cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, dün akşam saatlerinde Esenyurt Atatürk Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre hafif ticari araçla girdikleri sokağa park eden alkollü bir grup, uygunsuz hareketler sergilemeye başladı. Çevredeki vatandaşlar, şahısları uyarırken taraflar arasında tartışma çıktı. Tartışma sırasında sinirler gerilirken iki taraf da birbirine silahla ateş etmeye başladı. Sokakta çıkan çatışmada mermiler havada uçuşurken, kimliği belirsiz şahıslar olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı. İhbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi.

Yapılan incelemede çatışmada ateş eden mahallelilerden Hamit C. ve Cüneyt B. ekiplerce yakalanıp gözaltına alınarak karakola götürüldü. Hamit C.'nin üzerinden olayda kullandığı 1 adet içinde fişek bulunmayan kurusıkı tabanca, Cüneyt B.'den ise yine olayda kullanmış olduğu yarı otomatik yivsiz av tüfeği ele geçirildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, emniyet güçlerinin olayla ilgili soruşturması devam ediyor. Dehşet veren çatışma anı çevredeki bir vatandaşın cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

"ELLERİNDEKİ SİLAHLARLA KARŞILIKLI ÇATIŞTILAR"

Olayı evinden gören Ozan Can Kutuk, "Olayı binamızdan bakarak görebildik. İlk olarak sokakta bağrışmalar oldu. Bir şeyler olacağını zaten bağrışmalardan anladım. Bir grup silahlı kişiler, olayın yaşandığı yere geldiler. Ellerindeki silahlarla karşılıklı çatıştılar. Olayda yaralanan görmedim. Şahıslar kaçtı. Olay sonrası polis ekipleri geldi" dedi.

Yorumlar 60 Yorum Var
  • hıghlander 16.07.2023 00:12
    Ertuğrul musun nesin,anlayışın kıt galiba.Olayı başlatanlar kaçmış,mahallenin yerlileri orada.Polis''geçmiş olsun''deyip dönüp gidemez kanunen.İfade ve takip için birilerini almak zorundalar.Ayrıca olay yerine ışınlanacak halleri yok.Hal böyle olunca,''msfr''in dediği gibi kolluk kuvvetleri hakkında dezenformasyon yapan bir terörist çeşidi misin yoksa..bana baaaaak!!!...seni var ya!...
  • Cesur ADAM 15.07.2023 23:41
    Keşke herkes Mahalesine genclerine kızlarina çocuklarına böyle canı pahasına sahip çıksa o mahaleliye Avrupa'da olsa medalya verirler. Bizde de verilmeli
  • Harbinger35 15.07.2023 22:31
    Mahallelerini koruyorlar normal!
  • msfr 15.07.2023 22:04
    fetöcü ertuğrul rumuzlu olay kaç dakika sürdü polis üç dakika içinde nasıl gelecek ?
  • Ertuğrul 15.07.2023 21:36
    Çağrılan polis olay bittikten sonra geliyor. Dört sokak serserisi silahlı iti değil rahatsız edilen ve kendini savunmaya çalışanlar içeri alınıyor. Ne adalet ama.
Daha fazla yorum görüntüle