İstanbul'da sokak ortasında öldüresiye dövdüğü kadını kanlar içinde bırakan maganda, engel olmak isteyen vatandaşlara küfürler yağdırdı. Şahıs baygın haldeki kadını sürükleyerek arabaya bindirirken, yaşanan korku dolu anlar kameraya yansıdı. Olay, sabah saatlerinde Piri Reis Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre bir kadınla tartışan maganda, kadını döverek bayılttı. Kanlar içinde sokak ortasında yatan kadını gören vatandaşlar olaya müdahale etmek istedi. Vatandaşların seslenmesine kızan şüpheli şahıs küfür etmeye başladı. “Yarın sabah sizin için geleceğim” diyerek tehditler savuran şahıs, baygın kadını sürükleyerek arabaya bindirdi. Yaşanan korku dolu anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. 

Yorumlar 11 Yorum Var
  • Fettah 23.07.2023 21:57
    Kadın nefes alıyorsa adam serbest kalır gibi bilmem yanlış mı biliyorum
  • Fettah 23.07.2023 21:57
    Kadın nefes alıyorsa adam serbest kalır gibi bilmem yanlış mı biliyorum
  • Guaidoglu 23.07.2023 21:34
    Sayin Doktorlar ve bilgililer. Su tez üzerinde bir aciklama yapabilir misiniz. Fazla testestoron siddeti tetikliyor mu? Tetikliyorsa bizim köyde bogalara bir uygulama yapilyor. Aynisi bu sahislara yapilabilir mi? Türkiye rahat bir nefes alir.
  • Kemal 23.07.2023 17:59
    Eee sevgili Eminyetimiz hâla bulamamış mı bu insan azmanlarını... Abi, iki tanesini sallandıracaksın bunların, bak bir daha oluyor mu böyle hadiseler.. İDAM olmazsa, içeri girip 1 ayda çıkan adam, her türlü pisliği yapmaya devam eder.. Cezalarımız, yeterince caydırıcı değil malesef
  • Misafir 23.07.2023 17:30
    Asın bunları yoksa bitmez
Daha fazla yorum görüntüle