Muhalif gazeteci Hüsnü Mahalli, 28 Mayıs seçimlerine ilişkin şaşkına çeviren itiraflarda bulundu. Mahalli, Kılıçdaroğlu'nun kaybedeğini bildikleri halde, seçmenin morali bozulmasın diye yalan söylediklerini açıkladı.

Altılı masada seçim sonrası sular durulmuyor. CHP'lilerin koltuk kavgasına düştüğü süreçte muhalefete yakınlığıyla bilinen gazeteci Hüsnü Mahalli'den şok eden itiraflar geldi.

SEÇİM İTİRAFI

Tele1 ekranlarında yayınlanan bir programa konuk olan gazeteci Mahalli, seçim öncesi vatandaşları nasıl manipüle edip kandırdıklarını açıkladı. Sözlerine başlarken 45 yıllık gazeteci olduğunu ve meslek hayatında hiç yalan söylemediğini söyleyen Mahalli, konuşmasının devamında ise CHP seçmenin morali bozulmasın diye Kılıçdaroğlu'nun seçim yarışını önde götürdüğü yalanını halka alenen söylediklerini belirtti. 

MİLLETİN MORALİ BOZULMASIN DİYE YALAN SÖYLEMİŞLER

Seçim öncesi sonuçlara ilişkin fotoğrafı aslında net olarak gördüklerini söyleyen muhalif gazeteci, "Biz milletin morali bozulmasın diye 'Biz iyi gidiyoruz. Kazanacağız. Yüzde 60 ile yüzde 80 ile kazanıyoruz' falan diyorduk. Çok affedersin bunu da herkes biliyor. Yani ben salak değilim. Her şeyi de biliyoruz. Muhalefetin ne durumda olduğunu." şeklinde konuştu.

Yorumlar 44 Yorum Var
  • Osman 27.07.2023 11:15
    Yalan söylemedim diyor biliyorduk ama moral bozulmasın diye yüzde 60 diyorduk diyor
  • Hasan 25.07.2023 21:15
    İran yanlısıdır Esat cıdır işi ortam karıştırmak
  • MSELİM 25.07.2023 21:07
    'ben yalan söylemem' derken zaten en büyük yalanı söyledin
  • dedeoğlu 25.07.2023 20:49
    Bu tayfanın hepsi hokkabaz çıktı.
  • Ekrem kilicdar 25.07.2023 20:20
    Esad i, cok seviyor ama esadin yaninda yasamiyor. Chp iste bu, hepsi devsirme iclerinde birtane yerli milli ve Turk asilli yoktur. Baskani, yardimcisi, belediye baskani, gazeteci si,
Daha fazla yorum görüntüle