Kağıthane’de işe gitmek için evinden çıkan bir genç, motosikletle gelen kasklı şahıslar tarafından kapkaça uğradı. Telefonu çalınan gencin peşinden koştuğu kapkaççılar çıkmaz sokağa girince adeta hayatlarının şokunu yaşadı. Sokaktan geri dönen kapkaççılar, gencin üzerine sürüp kaçarken, o anlar ise güvenlik kameralarına anbean yansıdı.

Olay dün saat 06.00 sıralarında Kağıthane Çeliktepe Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sabah saatlerinde evinden çıkan Hasan Göçmen (32), işyerine gitmek üzere yola koyuldu. O esnada sokakta motosikletle dolanan kasklı 2 şahıs, genci gözünü kestirdi. Sokakta yürüyen gencin elindeki cep telefonunu kapkaç yapan şahıslar hızla kaçmaya başladı.

Kapkaççılar çıkmaz sokağa girdi

Hırsızları sokağı dönerek yokuş aşağıya inmek istedi ancak çıkmaz sokağa girdi. Neye uğradığını şaşıran kapkaççılardan biri inerken diğeri de motosikleti geldiği yöne geri çevirdi. O esnada kapkaççıların arkasından koşan genç, şahıslara müdahale edemedi. Geriye dönen kapkaççılar motosikleti genci üzerine sürerek onu korkuttuktan sonra kayıplara karıştı. Genç ise sadece kapkaççıların arkasından bir süre daha koştu. Film gibi olay ise kameralara anbean yansıdı. Yaşanan olayla ilgili Hasan Göçmen’in şikayette bulunmadığı öğrenildi.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • Zeki Ertuğrul 25.07.2023 23:12
    Arkadaş koşucu tek yaptığı koşmak.
  • Zeki Ertuğrul 25.07.2023 23:10
    Niye şikayette bulunup yıllarca mahkede sürünsün ki adam işi biliyor.
  • Ali AydıN 25.07.2023 20:45
    kardeşimiz kavgacı deyil yoksa motora bir taban tekme atsan zaten bocalayacak diğerine yapışdır lakin bu işler tecrübe ister klavye başında yazmakla olmaz hani bir laf vardırya av yapmasını bilmeyen ava gidemez olay bu
  • Halil 25.07.2023 20:03
    Kardeş bakana kadar bi tekmik atsaydın motora düşünce ne oldugunu anlayamazlar dı..
  • Abdullah 25.07.2023 19:05
    İdam şart, Kısas şart!
Daha fazla yorum görüntüle