Cumhuriyet tarihinin ilk kadın başörtülü valisi Kübra Güran Yiğitbaşı, Jandarma'ya ziyarette bulundu.

Afyonkarahisar İl Jandarma Komutanlığı'na öğle yemeği ziyaretinde bulunan Vali Güran, söz konusu anlamlı ziyaretini sosyal medya hesabından yaptığı videolu paylaşımda duyurdu.

"ONLAR, VATANDAŞIMIZIN HUZUR VE GÜVENLİĞİ İÇİN GECE GÜNDÜZ GÖREV BAŞINDA OLAN KAHRAMANLARIMIZ"

Güran paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

Onlar, vatandaşımızın huzur ve güvenliği için gece gündüz görev başında olan kahramanlarımız.

Bugün asayiş toplantımız öncesi İl Jandarma Komutanlığımızda mehmetçiğimizle öğle yemeğinde bir araya geldik.

Şehrimiz için birlikte mesai harcadığımız teşkilatımıza teşekkür ediyorum.

 

Yorumlar 112 Yorum Var
  • emre19 28.07.2023 23:21
    Normali bu, çalışmış haketmis.layikiylada yapıyor. Ama azda mücadele yapmadık.yerlerde suruduler.asagaladilar.sukurler olsun hak geldi batıl zayii oldu.
  • Numan 28.07.2023 00:37
    110 yorumun hepsini okudum, üç beş yorum sahibi haricinde kimsenin dininden haberi olmadığını farkettim. Bu haberin konusu ile ilgili ayet ve hadisler apaçık ortada iken, ayet ve hadise muhalif yorum yapmak ,üstelik iyi yazıyorum zannederek cahilce yazmak ,Allah muhafaza insanı dinden çıkarır.
  • Namyelüs 27.07.2023 20:50
    100 yıldır beklenen durum.Kendisi gibi olmayanı düşman zanneden anlayışın yıkılmaya başladığı yıllar.Bu anlayışın kalıcı olması için siyasi görüşü ne olursa olsun herkesin birlik içinde kendi gibi olmayana tahammül etmeyi bilmesi gerekir.Herkes eleştirmekte ve görüşünü söylemekte özgürdür ama,kendisi gibi olmayanı yok etme özgürlüğü yoktur.
  • temel 27.07.2023 19:20
    ne kadar aci ve køtu durum baktin mi daha kapali acik yada su bu din mi diye konusuyoruz gørevi yapsin kafasi acik kapali hic ønemli degil saygi duyarsin dunya uzaya cikti biz daha acik mi kapali mi yada hangi kapali gøreve geldi diye konusuyoruz bana ne sana ne kapali ise saygi duyarsin acik olsa kafasi yine saygi duy sorun kalmaz
  • Mohammed 27.07.2023 18:42
    Aslan valim askerin o azı dişini kırmışya helal olsun bir zamanlar Allah’ın adını duyan asker falakaya yatırırdı şimdi hapislerde çürüyen dinsiz kitapsız ateistler memleketin gerçek askeri iş başında darısı bütün Türkiye’ye
Daha fazla yorum görüntüle