Çağlayan’da arkadaşlarıyla sohbet eden bir adam, motosikletli ve kasklı şahıslar tarafından silahlı saldırıya uğradı. Silahlı saldırı kameralara anbean yansırken, yaralı adam motosikletle hastaneye götürüldü. Saldırıda işyerinin camı da tuzla buz oldu.

Olay, dün saat 01.00 sıralarında Kağıthane Çağlayan’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre gece saatlerinde arkadaşlarıyla işyeri önünde oturan Musa Gavur (40), sohbet etmeye başladı. Bir süre sonra motosikletle sokağa giren kasklı iki şahıs, sohbet eden arkadaşlara silahlı saldırıda bulundu. Neye uğradığını şaşıran arkadaşlar panikle kaçışırken, bacağından vurulan Gavur kendini yola attı. Saldırganlar kaçarken, işyerinin camı ise isabet eden kurşunlar sebebiyle tuzla buz oldu. Saldırı anı ise kameralara anbean yansıdı.

Sohbet ederken saldırıya uğradılar

Olayın ardından polis ve sağlık ekiplerine ihbarda bulunuldu. Ekipleri olay yerine sevk edildiği esnada yaralı adam, arkadaşları tarafından motosikletle hastaneye götürüldü. Tedavi altına alınan adamın durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Öte yandan güvenlik kamera görüntülerini inceleyerek görgü şahitlerinin ifadesine başvuran polis, saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Yorumlar 10 Yorum Var
  • halıl 30.07.2023 17:18
    İdam vede 100 kırbaç..yoksa bunlar adam olmaz..şimarıklık var..aklına gelen sılah atıyor..tehdıt edıyor..
  • serdar 30.07.2023 16:57
    Şu ruhsatlıda olsa sivil silahsızlık olmalı ya Allah aşkına sivilde neden silah var bu Dünyada ki en saçma şey ağır cezada yok maalesef
  • aga 30.07.2023 16:10
    Karate filmi izleyip el kol hareketi yapanlar gibi mafya filmi izleyip tatbik etmeye çalışmak filmler sanki suçu normalleştiriyor.. suça büyük ceza gelmedikce hayatımız film olur..
  • Tr yerli 30.07.2023 15:55
    Bu hooligan tiplere silahları kim satıyor nerden buluyorlar
  • Fatih 30.07.2023 15:33
    Devlet neyi seyrediyor. Cezalar neden artırılmıyor. İdam cezası neden çıkarılmıyor.
Daha fazla yorum görüntüle