Bayrampaşa’da iki grup arasında çıkan tekme ve yumruklu kavgada eline sopa geçiren bir şahıs, husumetli olduğu adamın kafasına vurdu. Aldığı darbenin etkisiyle sersemleyen adam ardından yere yığıldı. Yerde hareketsiz yattığı esnada bir de tekmelenen adam ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaşananlar kameralara yansıdı.
Olay, dün saat 20.30 sıralarında Bayrampaşa Muratpaşa Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sokak üzerinde karşılaşan iki grup arasında henüz bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın büyüyerek kısa sürede yerini kavgaya bırakması üzerine taraflar birbirlerine tekme ve yumruklarla saldırdı.

Sopayla başına vurup bayılttı, yerde tekmeledi
Ancak kavga esnasında öyle bir olay yaşandı ki, görenler şoke oldu. Eline uzun bir sopa alan şahsı, husumetli olduğu adamın önce vücuduna ardından da kafasına vurdu. Aldığı darbenin etkisiyle sersemleyen adam ardından baygınlık geçirerek yere yığıldı. Yere düşen adamın başına gelen husumetlileri hareketsiz yattığı halde onu tekmelemeye devam etti. Yaşanan o korkunç anlar ise kameralara yansıdı.
Olayın ardından bayılan adam ihbar üzerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Polis ise kavgaya karışan tarafları gözaltına aldı.

Yorumlar 35 Yorum Var
  • ahmet 31.07.2023 20:48
    bu nedır ..resmen lınç ....ıkı kışıye karsılık yırmı kışı ..ınsan utanır ya
  • kılş 31.07.2023 18:51
    bence adam silahla temizler intikam alır bu görüntüleir seyrederse
  • mehmet 31.07.2023 17:40
    it sürüleri
  • seyid 31.07.2023 17:24
    bu kadar insanın bir anda toplanması ve hep beraber saldırması doğudan batıya taşınan aşiretçiliğin bir sonucudur...adalet ve yargı bu tür olayları örgütlü suç olarak ele almalı..normal ve sade bir vatandaşın bu ülkede yaşama şansı,hakkını arama şansı yavaş yavaş yok oluyor.
  • svs58 31.07.2023 16:48
    Hani hepimiz kardeştik,bu öfke bu kin niye..çünkü islam yok,müslümanlık yok,kalpler kararmış,beyinler sarhoş...gençlik çok çok kötü noktada,vicdan.merhamet Allah,kanun,kural,polis,hapis korkusu yok maalesef..Ne şeriat var,nede yerine uygulanan bir kanun.
Daha fazla yorum görüntüle