14 ve 28 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı ve Başkan Erdoğan karşısında ağır bir yenilgi alan CHP seçimlerde yaşadığı mağlubiyetin ardından 'değişim' kriziyle adeta parçalandı. Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu arasındaki koltuk kavgası gizli "zoom toplantısı'' ile birlikte açık savaşa dönüştü.

İSMAİL SAYMAZ'IN HAYAL KIRIKLIĞI

CHP'ye yakınlığıyla bilinen İsmal Saymazyerel seçimlere giderken CHP yönetimine yönelik öfkesini dile getirdi. Saymaz, yaklaşan yerel seçimler öncesinde seçmenlerin CHP'den gittikçe uzaklaştığına dikkat çekti.

Depremin vurduğu Hatay'dan örnek veren Saymaz, "Çok kötü bir sınav verdiler. Su yok şehirde ya! CHP'liler su arabası gezdirip reklam yapıyor. Hatay'ı kaybedecekler" diye konuştu.

"ESKİŞEHİR'DE CHP'YE OY YOK!"

Eskişehir'de de seçimlerin kaybedileceğini vurgulayan Saymaz, "Eskişehir'in gelişmesinin durduğu, diğer şehirlerden geri kaldığı ifade ediliyor. Yılmaz Büyükerşen 86 yaşında ve yeniden aday olacak. İYİ Partililer oy vermeyeceğini söylüyor" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 44 Yorum Var
  • Cengiz Özmutlu 04.08.2023 20:04
    Eskişehirimize gelen yatırımları engellemeyin.Butik şehir istemiyoruz.
  • 40 yaşüstü 04.08.2023 16:57
    "hiç mi eleştirmeyelim canım" deyenler... "iktidarın çok hatası oldu" deyenler... "insanlar ekonomik zor durumda" deyenler... sadece chp li büyükşehir belediyelerin PARTİZANCA İŞTEN ÇIKARDIĞI İNSANLARIN sayısını biliyormusunuz. bu hiç mi kötü değil. neden bu EMEKÇİ KATLİAMINA sessizsiniz.... bunun sandıkta karşılığı yokmu...
  • cahit 04.08.2023 16:27
    AKP Eskişehir Hatay Mersin gibi inatçı CHP lilerin olduğu şehirlerde aday çıkartmamalı hizmet yatırımı yaptırıp tekrar ilk seçimde CHP verecekler
  • Misafir 04.08.2023 16:26
    Kafaya bak
  • İstanbullu 04.08.2023 15:01
    Asil İstanbul, Ankara ve Adana gitti. Geçmiş olsun hepinize. Belediyeyi hizmet yerine aralık gibi gören chp yerel seçimlerde silinip gidecek.
Daha fazla yorum görüntüle