Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin ve Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı İBB Başkanı CHP'li Ekrem İmamoğlu’nun AK Parti döneminde başlayan birçok projeyi kendileri yapmış gibi gösterip, algı oyunları ve reklam çalışmalarıyla vatandaşı kandırmasına tepki gösterdi.

BAŞKAN CİN: MAŞAALLAH TWİTTER’DA YAĞMURSUZ GÖK GÜRÜLTÜSÜ GİBİSİNİZ

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun sosyal medya hesabı üzerinden Pendik’te yaptıkları ile ilgili paylaşımına Pendik Belediye Başkanı Cin’den manidar cevap geldi. Cin, “Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz derler. Sizin için geçerli değil herhalde. 4 yılda Pendik’te bir iziniz olmadığı halde Maşaallah Twitter’da yağmursuz gök gürültüsü gibisiniz” dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Pendik’te yaptıkları ile ilgili sosyal medya paylaşımlarına Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Sayın Başkan selamlar, “tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz” derler. Sizin için geçerli değil herhalde. 4 yılda Pendik’te bir iziniz olmadığı halde Maşaallah Twitter’da yağmursuz gök gürültüsü gibisiniz. Herkese yakışmıyor size bu da yakışıyor. Hayat size güzel" yorumunda bulundu.

BAŞKAN YAZICI: ÇALIŞMA YOK, REKLAM VAR

Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı 4 yılda sadece reklam için 3.8 milyar TL harcayıp algıya oynayan İmamoğlu'na "Çalışma yok, reklam var. Hem de 10 kat!" notuyla paylaştığı video ile tepki gösterdi.

Yorumlar 24 Yorum Var
  • RTE çok yaşa 04.08.2023 22:05
    Murat Kurum bu Ekremi tek lokmada yutar. Süleyman Soylu da iyi olur ama bunlar dışındaki adaylar risk almak olur
  • Hoca Nasrettin 04.08.2023 21:58
    Yağmursuz gök gürültüsünden ziyade baklagil yedikten sonra çalışan bağırsak gibi kötü kokulu gürültü gibi görünüyor.
  • İlyas Yılmaz 04.08.2023 20:52
    İngiliz Balonu Tatilsever Ekrem reklama harcadığı parayla on binlerce deprem konutu yapabilirdi, binlerce kez yazıklar olsun
  • Biliyoruz 04.08.2023 20:33
    Ekrem İmamoğlu reklam için 3.8 milyar TL harcamış. Vaybe paraya bak. Bu para ile binlerce ihtiyaç sahibi için ev yapılırdı. Hem bu para reklam adı altında nerelere gitti bakalım. Ekrem İmamoğlunun bir zamanlar hangi tv kanalında spor yorumcusu olduğunu biliyoruz.
  • Mesut 04.08.2023 18:22
    Teyfik Göksu bunun karşısına çıkarsa Ekrem onu harcar. Başka bir aday bulunmalı. Güngören belediye başkanı değerlendirilmeli
Daha fazla yorum görüntüle