Mardin'in Nusaybin ilçesinde gerçekleştirilen Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Mehmet Gündüz Operasyonu kapsamında 3 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi. Operasyonun görüntülerini paylaşan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz devam edecek." ifadelerini kullandı.

"F-16 VE ATAK HELİKOPTERLERLE ATEŞ ALTINA ALINDILAR"

Bakan Yerlikaya'nın yaptığı paylaşım şu şekilde:

"Mardin İl Jandarma Komutanlığımızın yaptığı istihbari çalışmalar neticesinde Mardin-Nusaybin ilçesi BAGOK kırsalında J-SİHA ile tespit edilen teröristler, dün Hava Kuvvetleri Komutanlığımıza bağlı F-16'lar ve ATAK taarruz helikopterleri ile ateş altına alındı.

"MİLLETİN DUASI SİZİNLE"

Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı koordinesinde, Mardin İl Jandarma Komutanlığımızca icra edilen, JÖH/Jandarma Komando ve Güvenlik Korucu Timlerinin katıldığı Şehit Jandarma Astsubay Üstçavuş Mehmet GÜNDÜZ operasyonu kapsamında, bu sabah 3 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi. Operasyonu gerçekleştiren kahramanlarımızı tebrik ediyorum. Milletimizin duası sizinle."

Yorumlar 74 Yorum Var
  • Haydar kirazoğlu 07.08.2023 12:21
    Tarih boyunca ing,İsrail ve batının kuyruk acısı olmasaydı öyle bir kürdüstan kurdururlardıki kimseninde kığtı çıkmazdı onlar biliyorlar kürtlerin islama ihanet etmeyeceklerini onun içinde hiçbir zaman batı bir kürdüstan istemez yoksa sizin birşey yapacağınızdan değil fakat şu durumda fars türk Arap olmuş batının oyuncağı ve onların güdümünde böylede kalabilmek için birbirlerini yemeye
  • Vatansever 06.08.2023 15:03
    Rabbim Mehmetçiğimize, polisimize yardım eylesin, yâr ve yardımcısı olsun. Ellerine emeklerine sağlık
  • H. Yılmaz 06.08.2023 12:59
    Allah devletimizi daima güçlü ve muzaffer kılsın.
  • KERİM 06.08.2023 12:47
    daha önceki videoları gösteriyorlar
  • Mehmedim 06.08.2023 12:05
    Kuduz köpekler birer ikişer itlaf ediliyor. Ne yapalım böyle idare ediyoruz şimdi. Zamanı geldiğinde Kandil, Sincar, Kobani kalmayacak...
Daha fazla yorum görüntüle