Haber7

Gazeteci Sunucu Buket Aydın, Disney Plus’a karşı sessizliğe bürünen ve maskeleri düşen muhalif sözde sanatçılara sert tepki gösterdi.

Aydın, “Almışsınız Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü arkanıza… Ne prim yaptınız be kardeşim! Düşün milletin yakasından.”  dedi.

Çakma Atatürkçüler” diye tepkisini dile getiren Buket Aydın, şu ifadelerde bulundu:

“Ey Türkiye, gördünüz değil mi rezilleri! Mustafa Kemal Atatürk fotoğraflarıyla oy dileniyordu bu reziller, bu muhalif sanatçılar. Yalvarıyorlardı, ‘Atatürk’ümüz için Kemal dedeme oy verin’ falan. Ne oldu? Bunlar güya Atatürkçü. Ama bunların Disney ile işi var. Bunlardan ‘çıt’ yok! Ne oldunuz? Çünkü siz çakma Atatürkçüsünüz, siz Atatürk’ün adını kullanıyorsunuz. Atatürkçü falan değilsiniz. Paraları cukkaladınız diye sesiniz çıkmıyor!”

Yorumlar 92 Yorum Var
  • cem 06.08.2023 12:34
    cevap versenize lan haydi buket hanım söylüyor işte verin cevap yerseniz..
  • Kutad gu bilig 06.08.2023 12:32
    Artık sanat yazar camiasının inandığı dava üzere konuşmadığını bil ey halk. Bu hükümet destekçiside olabilir Muhalifte olabilir. Para dinimdir diyen zümre ring atıyor medyada. Hiç bir habere inanmıyorum!.
  • cemo 06.08.2023 12:32
    evet ne oldunuz laa zaten ne olduğunuz belli de emperyalist güçler gibi milleti sömüren zihniyetler..yeter ki gelsin paracıklar lüks tatillerde boy gösterip sürekli başka kişilerle sözüm ona aşk yaşayıp reklamını yapıp sosyal medyaya koyup ordan da prim gelir elde etmek ohh ama sizi takip edenler çook kabahat var bu hayranlarınız da sömürülmekten şikayet etmeyen alışmış iradesiz ler
  • Kadir 06.08.2023 12:11
    Demek ki neymiş Atatürk çü diye bir şey yokmuş. Atatürk üzerinden geçinenler ve Atatürk arkasına saklanıp kendi sapkın düşüncesini kabul ettirmeye çalışanlar varmış nokta
  • f.yavuz 06.08.2023 12:01
    Onlar islam düşmanıyız diyedijlerinden atatürkçüyüz diyor atatürkle bi alakaları yol
Daha fazla yorum görüntüle