Kaza, saat 11.15 sıralarında Beykoz Yeni Riva yolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 34 ZF 6717 plakalı motosiklet ile seyir halinde olan İrfan D.’ye aynı istikamette giden Fahri Şahin D. idaresindeki 35 AD 5126 plakalı otomobil çarptı. Kaza sonucu gidon hakimiyetini kaybederek yere savrulan motosikletli İrfan D. sürüklenerek yaralandı. Kazanın ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Ekipler olay yerine ulaşmaya çalıştığı esnada Riva Polis Merkezi Amirliğine ziyarete giden İstanbul İl Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, oluşan kazayı ve yerde yatan yaralıyı gördü.

İL EMNİYET MÜDÜRÜ AKTAŞ KAZAZEDENİN ELİNİ BİR  AN BİLE BIRAKMADI

Hemen aracından inen Aktaş, yaralının başına gelerek elini tuttu. Yaralının başından bir an olsun ayrılmayan Aktaş, sohbet de ederek bilincinin açık olmasını sağladı. Koruma polislerinin de yardımıyla yaralının başına şemsiye konulmasını sağlayan Aktaş, yaralıyı bir süre sonra olay yerine gelen sağlık ekiplerine bıraktı. Yaşananlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Ambulansla Beykoz Devlet Hastanesine kaldırılan İrfan D. tedavi altına alındı. Motosikletlinin durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Öte yandan polis ekipleri kazayla ilgili inceleme yaparak, tutanak tuttu. Kazaya karışan araçlar ise çekici yardımıyla emniyet otoparkına götürüldü.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • El Cevap 07.08.2023 08:24
    Kardeş nerden biliyorsun gördün mü yaw ?
  • dursun 07.08.2023 07:59
    keske herkez duyarlı olsa .ne olursa olsun...mkamlar gelip gecıcı
  • Hakan 07.08.2023 00:17
    O motorsikletli hiz yapiyordu ve kurallara uymuyordu. Her Kim trafikte kurallara uymuyor ise őlůp gitmesinde bir skinca yok. Kendilerine zarar versinler ama baskalarina degil