"İmamoğlu'ndan kurtulmak için İstanbul'u vermeye hazırlar. İmamoğlu aday olsun kaybetsin biz de kurtulalım bakışı egemen" diyen İsmail Saymaz İstanbul'daki bazı CHP'li belediye başkanlarının bakışını ortaya koydu.

14 ve 28 Mayıs seçimlerinde Cumhur İttifakı ve Başkan Erdoğan karşısında ağır bir yenilgi alan CHP seçimlerde yaşadığı mağlubiyetin ardından 'değişim' kriziyle adeta parçalandı. Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu arasındaki koltuk kavgası gizli "zoom toplantısı'' ile birlikte açık savaşa dönüştü.

İSMAİL SAYMAZ: İSTANBUL'U KAYBETMEYE HAZIRLAR

"İmamoğlu'ndan kurtulmak için İstanbul'u vermeye hazırlar. İmamoğlu aday olsun kaybetsin biz de kurtulalım bakışı egemen" diyen İsmail Saymaz İstanbul'daki bazı CHP'li belediye başkanlarının bakışını ortaya koydu.

İşte Saymaz'ın o sözleri;

Bu belediye başkanları kalmaya devam eder ya da bu görüşte kalmaya devam ederlerse İstanbul'u önce onlar kaybedecekler. Yani herkesten önce İstanbulludan önce CHP'li belediye başkanlarının bir kısmı İstanbul’u kaybetmeye hazır. Yani mesela- benim kendisi ile ahbaplığım var - Sayın Bülent Kerimoğlu’nun çıktığı bir televizyon kanalında partinin kapalı toplantısında Ekrem İmamoğlu’nu eleştirdi diye çıkıp “Bakırköy'de yürüyemiyorum çünkü belediyeye yol yapmadı” demesi büyük bir skandal. Yani Bülent Kerimoğlu bunu derse, kendi büyükşehir belediye başkanı için “Yol yapmıyor ben yürüyemiyorum” derse kardeşim o zaman İstanbulluya siz ne anlatacaksınız. İstanbulluya ne söyleyeceksiniz.

"SİZ İSTANBULLUYA NE SÖYLEYECEKSİNİZ?"

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Maltepe'ye gelir gezerken Maltepe Belediye Başkanı yoksa, Maltepe Belediye Başkanı tweet atıp sanki ordaymış gibi görüntü veriyorsa siz İstanbulluya ne söyleyeceksiniz. Maltepe belediye başkanı ve Bülent, İBB Başkanı için çalışmaz ki. Kazanmasını da istediklerini zannetmiyorum. 

"BU BAKIŞLA İMAMOĞLU İSTANBUL'U ZATEN KAZANAMAZ."

Gel gelelim bir başka belediye başkanı Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi. İlgezdi de Büyükşehir Belediye Başkanını eleştiriyor. Yani o saatten sonra ilçe belediye başkanıyla Büyükşehir Belediye Başkanının bir arada olması mümkün mü? Yani en azından bu 3 belediye başkanı İstanbul'un İmamoğlu tarafından kazanılması için çalışırlar mı. İl örgütü çalışır mı? Hayır, onlar kaybetmeye hazırlar. Benim gördüğüm kadarıyla CHP'de bir eğilim var. İmamoğlu'ndan kurtulmak için İstanbul'u vermeye hazırlar. İmamoğlu aday olsun kaybetsin biz de kurtulalım bakışı egemen. Bu bakışla İmamoğlu İstanbul'u zaten kazanamaz.

Yorumlar 40 Yorum Var
  • ERZURUM SEVDALISI 08.08.2023 16:20
    Kılıçdaroğlu chp'yi % 25'e sabitledi hatta aşağı çekti gelin chp'yi bay ekrem müdafa'ya verelim de DÜNYA BAŞKENTİ İSTANBUL'u batırdığı gibi chp'yi de batırsında bu aziz millet bu faşist kafadan ebediyyen kurtulsun atatürkün arkasına saklanıp İSLAM düşmanlığı yapmasından bıktık artık adeta kına getirdi yeter artık.
  • Abdulbaki Yeşil 08.08.2023 14:12
    Balık kılçığı iyi gelmiş bunlara yemeye devam ederlerse olayı çözerler.
  • Uğur 08.08.2023 14:09
    Sayın Saymaz chp nin İstanmul'u kazanması mı kıymetli yoksa insanları gördüğünü doğru bir şekilde anlatması mı kıymetli. Sizi anlamak için soruyorum sizin için hangisi kıymetli.
  • hasancagri 08.08.2023 14:02
    zaten kaybedeceksiniz. mahvettiniz İstanbul ve Ankarayı ve dahi diğer 9 büyük şehiri
  • Yaşasın Cehennem 08.08.2023 13:49
    Mahşerde amellerin tartilip amel defterlerinin dağıtıldığı gunde Bu ülkenin bu milletin alın terini sadece haince carçur edenler değil aynı zamanda bunları o koltuklara oturtan oylarini verenlerinde sonsuz hayatını belirlemede hak ettikleri yeri garantilemek için hakkı yenen alın teri çarçur olan insanlar olarak A dan Z ye hepsinin aleyhinde şahitlik yapacagiz..yaşasın Cehennem!!!
Daha fazla yorum görüntüle