Gazeteci Fatih Altaylı dinimizde vermenin sünnet, almanın ise farz olduğu selam ile dalga geçti.

Kurban ibadetini hayvanlara eziyet diye gören Altaylı Allah'In selamından da rahatsız oldu. “Selam bizim ve Allah”ın salih kullarının üzerine olsun!” anlamına gelen السَّلاَمُ عَلَيْنَا وَعَلَىعِبَادِ اللهِ الصَّالِحِينَ (Esselamü aleyna ve ala ibadillahissalihin) için "Bunu istemek için gerçekten delirmiş olmak lazım" diyen Altaylı İslami söylemleri alaya alarak göndermeler yaptı..

"AKILDA TUTMAK İÇİN CİDDİ HAFIZA LAZIM"

İşte Altaylı'nın o skandal sözleri;

Yahu kim bunu diyebilir abi, günaydın yerine! Aklında tutmak için vallahi ciddi bir hafıza lazım. Yani çok uzun bir şey. Mesela sabah giriyorum buraya 10 kişiye günaydın diyeceğim kapıda 15 dakikam geçer.

MİLLET "HATİM İNDİRİYOR" DER

Bunu istemek için gerçekten delirmiş olmak lazım. Yani bunu büyük ihtimal Araplar bile bunu kullanmıyorlar artık. Kalkıp da bunu kim günaydın diye kullanır yani delilik alameti. Böyle yapsa insan millet der ki “Hatim indiriyor” galiba.

Yorumlar 531 Yorum Var
  • mustafa 10.08.2023 11:58
    Sana Tavsiyem cahil olduğun konulara girme komik oluyorsun
  • celal 10.08.2023 11:49
    kibirden kaynaklanıyor galibe, değerleri küçük görmek kültür yozlaşması değilmi. düzelir- dinginleşir....Mutlak güç acele etmez vessselam
  • serkan 10.08.2023 11:31
    Allah kelamı her ağıza yakışmaz sen söyleme zaten
  • Çetin 10.08.2023 11:11
    Seni zeki birisi sanırdım
  • Tülin yılmaz 10.08.2023 10:49
    Günaydın bize avrupadan gelme bir sözdür biz müslümanlar için hiçbir anlam ifade etmez ama bize hep böyle öğretildi beynimize adeta bir mıh gibi ama bunlar değişecek artık buna alışsanız iyi olur haa alışamam derseniz siz bilirsiniz artık başta islami iktidar var o eskidendi insanları dinsiz yetiştirme politikası artık sökmez bunlar
Daha fazla yorum görüntüle