CHP'deki koltuk kavgası ve siyasi ikbal mücadelesi tam gaz devam ederken İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu yeni yol haritasını açıkladığı basın toplantısında "Yeniden İstanbul için yola çıkıyorum" dedi. İmamoğlu'nun açıklamaları üzerine tv100 yayınına bağlanan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan değerlendirmelerde bulundu.

Tanju Özcan'ın muhalif gündemi sarsan bomba gibi açıklamaları şöyle:

"İMAMOĞLU MEHTER TAKIMI GİBİ BİR İLERİ İKİ GERİ"

"İmamoğlu mehter takımı gibi bir ileri iki geri. İmamoğlu değişimden bahsediyor ama adını koyamıyor. Sayın İmamoğlu’nun yarım saatten fazla izlediğim konuşmasında ne şiş yansın ne kebap ben bunu anladım. Dağ fare doğurdu. CHP'de değişim olmadıkça birçok başkanımızın yerel seçimde şansı olmayacak. İmamoğlu'nun neye talip olduğunu anlamadım. 

"BEN BÖYLE BİR ŞEYİ ÖNGÖREMİYORUM"

Siz Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’yla seçime gireceksiniz büyük İstanbul buluşmasından bahsedeceksiniz yani bütün partileri bir araya getireceksiniz. Ondan sonra seçimi kazanacaksınız böyle bir şeyi ben öngöremiyorum. İmamoğlu halkın ne beklediğinin farkında değil. İmamoğlu bugün maalesef halkın beklentileri aksine geri vitese takmıştır. Böyle tuhaf açıklamaların İmamoğlu'na katkı sağladığını düşünmüyorum. 

"İMAMOĞLU DAHA AVANTAJLI"

İstanbul'dan aldığım duyumlara göre İmamoğlu il kongresi için daha avantajlı görünüyor.

"İMAMOĞLU'NUN CESUR AÇIKLAMALAR YAPACAĞINI BEKLİYORDUM"

Sayın İmamoğlu’ndan bugün daha cesur ne açıklamalar bekliyordum, diyor ki ‘Büyük İstanbul ittifakını sağlayacağım’ nasıl sağlayacaksın Sayın İmamoğlu senin genel başkanın Kemal Kılıçdaroğlu olduğu sürece nasıl o kadar parti seçmenini bir araya getireceksin? O zaman bağımsız olarak çık derdini herkese anlat.

"ÖZEL'İN KILIÇDAROĞLU KARŞISINDA ŞANSI VAR"

Kılıçdaroğlu'nun şuan karşısında kalan tek alternatif Özgür Özel'dir. Umuyorum ki Özgür Özel üzerinden değişim sağlanır. Özel, İmamoğlu'nun açıklamalarından sonra 'varım' derse Özel'in Kılıçdaroğlu karşısında şansı olacağını düşünüyorum. CHP'de acil bir değişime ihtiyaç var. İmamoğlu belli şeylerin farkında, belli şeylerin farkında değil. 

"ÖZEL, ADAY OLARAK ÇIKACAKTIR"

Benim tanıdığım Özel, bugünkü açıklamadan sonra aday olarak çıkacaktır. Kendisinden başka şuanda partide imza toplayabilecek kimse yok. Özel, CHP'de çok sevilen biri ama karşıya pozitif değil. 

"İMAMOĞLU, KILIÇDAROĞLU GİBİ HDP'YE BEL BAĞLAMIŞ"

Sayın İmamoğlu’nun benim kadar net olmasını beklemiyorum dedim gelinen süreçte çünkü Sayın İmamoğlu da Sayın Kılıçdaroğlu gibi hala HDP’ye bel bağlamış, onu üzerinden siyaset yapmaya çalışan bir siyasetçi olduğuna inanıyorum."

KAYNAK: TV100

Yorumlar 31 Yorum Var
  • Alihasn 01.10.2023 21:13
    CHP de bı bu adam vardı. Gerçek bir solcu gerçek bir ataturkcu. Kendisini sevmem ama dürüst bir adam olduğunu düşünüyorum. İmamoğlu Mansur gibi korkak değil. Korkaklar hergun ölür derler onlarin siyasette istikbali yok oldu. Belediyeye tamah ettiler ama alamayacaklar. Alacak olsa kemal onları aday göstermedi. İmamoğlu ve Mansur bitti . Varmiydilar ? Tayyip varken siyasette başkası yok.
  • halil dayı 16.08.2023 14:39
    RABBİM sizin iki yakanızı bir araya getirmesin rezil rüsva etsin İNŞAALLAH
  • yorumcu 16.08.2023 11:38
    Ekrem neden öyle birşey söylesin ki .. Zaten fetö projesi Ekrem dediğin kişi...
  • Dağcı 16.08.2023 10:56
    Tanju Özcan hiç olmasa Kıvirmıyor doğruları soyluyor olduğu gibi davranıyor .Bukalemum siyasetçiler gibi şekilden şekile girmiyor
  • TC.Kılıç 16.08.2023 10:50
    Sizin işler hep şeytani ve birbirine kazık atma,yalan dolan üzerinden yürür.Partiyi dürüst ve temiz insanlara bırakın.Şu fetö,pkk ve dış güçlere uşaklıktan vaz geçin.Atatürkün kemikleri sızlıyor.Partide irtica hortladı,laiklik elden gitti...
Daha fazla yorum görüntüle