Belediye otobüsünde profesör olduğunu öne süren kadın, hadis çalışan gençleri ve başörtülüleri hedef aldı. "Arabistan'a gidin, deveye binin" şeklinde nefret kusan kadın sosyal medyada tepki çekti.

İstanbul’da toplumsal hassasiyetleri ayaklar altına alan bir olay yaşandı.

Akılalmaz olay Beşiktaş’ta ilerleyen belediye otobüsünde meydana geldi.

Hadis çalışan gençleri ve başörtülü kadınları hedef aldı
Sosyal medyada tepki üstüne tepki çeken olay, bir kadının başörtülü gençler ve hadis çalışan gençlere hakaretleri ile ortaya çıktı.

“Profesör” olduğunu iddia eden kadın, dini değerleri aşağılayan bir tavırla gençlerin üzerine gidince, gençlerden biri kayda girdi.

"Arabistan'a gidin, deveye binin"

İlgi çeken detaylardan biri ise kadının hadis çalışan gençlere “Arabistan’a gidin, deveye binin” ifadeleri oldu.

Bu sözler üzerine kadına cevap veren genç ise “Sen de Yunanistan’a git, botlara bin” dedi.

Toplumsal barışı zedeleyen olay sosyal medyada yankı uyandırdı.

Yorumlar 266 Yorum Var
  • ENÇOK HAİN BİZDE 17.08.2023 19:08
    HAİNLER KEFERELER GAVURLAR gafiller zındıklar bittiniz bitiksiniz sonunuz geldi, ama bunların başa geldiği bu milleti birbirine düşürecekler. Bidon efendi demedimi, dediği tamda bu işte... DARBEYLE, DOLARLA, FETÖŞLE, EKONOMİYLE YIKAMIYORUZ. ee birbirine düşürmek istiyorlar bizi. EY MÜSLÜMAN ARTIK UYAN VE KENDİNE GEL YETER ARTIK.
  • mehmet 17.08.2023 15:45
    bunların iktidar olduğunu düşünsenize....
  • HAKAN ÖZKAN 17.08.2023 08:57
    Bismillahirrahmanirrahiym De ki: "kininizle geberin!". Şüphesiz ki Allah göğüslerin (gönüllerin) özünü bilir. (Ey îmân edenler! Yine) sizler (zahirdeki söylemlerine bakarak, mü'min zannettiğiniz için) onları seven kimselersiniz, hâlbuki onlar (inancınızdan dolayı) sizi (kesinlikle) sevmezler. Ali İmran 119
  • kariyersiz deli 17.08.2023 02:05
    İLİM İLİM BİLMEKTİR,İLİM KENDİN BİLMEKTİR,SEN KENDİNİ BİLMEZSİN,YA BU NİCE OKUMAKTIR.YUNUS EMRE RAHMETULLAHİ ALEYH HAZRETLERİ BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM BİLESİNİZ Kİ KALPLER ANCAK ALLAH'I ANMAKLA MUTMAiN OLUR.SADAKALLAHÜLAZİM Hem dünyada hem de ahirette geçerli kariyer,ALLAH'IN (CELLE CELALUHU) veli kullarından, evliyalarından olabilmek. Ebedi huzurun ve mutluluğun yolu budur.
  • Anadolu 17.08.2023 01:28
    Ataistlere, şeytana tapan lara Universiteler kapalı mı? Toplumu birbirine düşürecek nefret tohumla rı sacacak beton zihniyet, toplum icin zararlı. Zararli olan teröristce akımları üniversitelere, toplu taşı ma araclarına almamak lazım. Üniversiteye giden ögrencilere bu sadist Prof zihniyeti ne verebilir.?
Daha fazla yorum görüntüle