CHP yandaşı Can Ataklı, Sincan Belediyesi’nin anaokulu öğrencilerine din eğitimi vermesini hazmedemedi. Ataklı, “Çocukları pedagojik cinayete tâbi tutuyorlar. Namaz kılıyorlar, Kur'an öğreniyorlar, dinlerini öğreniyorlar filan bunlar yanlış.” dedi.

Ataklı, zırvalarla dolu yorumunda çocuk yaşta Kur’an öğrenenlerin ileride çeşitli mesleklerin teknik konularını öğrenmekte zorluk çekeceklerini savundu.

Ataklı, çocuklarına Kur’an öğretilmesini sağlayan velileri ise cehaletle suçladı.

KUR’AN ÖĞRETİLMESİNE ‘BEYİN ÖLÜMÜ’ DEDİ

Can Ataklı, Atatürk portresi altında yaptığı konuşmasında şunları söyledi:

“Bunlar okul öncesi çocukları alıyorlar. Çok iyi niyetlermiş, işte annelerde geliyor oyun okulu, bebek kütüphanesi, oyun oynuyorlar, şarkı söylüyorlar, namaz kılıyorlar, Kur’an öğreniyorlarken… Tabii özellikle cehalet de çok yaygın olunca toplumun, ‘ne kadar güzel işte bak çocuklar oyunda oluyor dinlerini de öğreniyor…’ Yanlış! bakın böyle laiklik ya da işte din böyle bir şey değil. Bakın biraz sıkıntıya gireceğimi bilerek, çünkü buradan linç kampanyası bile açarlar ama söylemek zorundayız. Türkiye'de bunlara karşı çıkılması gerekiyor. Bu çocukları ölüme doğru itemezsiniz, beyinsel ölüme doğru…”

ÇOCUKLARIN BEYNİ KÖRELİRMİŞ!

Ataklı, şöyle devam etti:

“Öyle bir numara yapıyorlar ki, çocukları alıyorlar, kızların başlarını bağlıyorlar, oğlanların kafasına takkeler… Pedagojiden hiç bilmeyen, çocuk eğitimin nedir bilmeyen, bir insanın nasıl yetiştirildiğinden hiç haberi olmayan insan… ‘Bak ne kadar güzel oyunu da öğreniyorlar’ hayır kardeşim. O yaşta çocuk din konusunu, inanç konusunu, bir takım ibadetleri sadece evde öğrenir. Böyle buralarda oyun altında bunları öğretmeye kalkarsanız, o çocukların beyni körelir. Burada din yok, iman yok, Kur’an yok… Hiçbirini sakın düşünmeyin. Bu çocuklar bu kafayla büyüdükleri zaman daha sonra para da kazanabilecekleri, hayatlarını kurtarabilecekleri çeşitli mesleklerin teknik konularını öğrenmekte zorluk çekerler. Hayata böyle başlatıyorsunuz. Büyük bir yanlış.”

Yorumlar 407 Yorum Var
  • Adsız 21.08.2023 01:25
    Hayırdır aslanım sen ne şekilsin misyoner'misin sanane
  • Misagir 20.08.2023 12:46
    Lağım ağızlı İslam düşmanı
  • Niyazi DERINDAG 20.08.2023 06:39
    Kafirler istemesede Allah nurunu tamamlayacaktır.
  • Ahmet 19.08.2023 23:39
    İşte bu zındıkın isveçte danimarkada hollandada kuranı kerim yakanlardan ne farkı var? Hiç bir farkı yok. Biz içimizde olan bu zındıkları susturmamış lazım.
  • Hadi bee 19.08.2023 21:06
    Asıl pedagojik problem sensin. Düşün şu milletin üstünden be yaa
Daha fazla yorum görüntüle