İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, iki teröristin daha ikna edildiğini ve ailesiyle kavuştuğunu açıkladı.

Terör örgütüyle mücadele hız kesmeden devam ederken evlat nöbetiyle ilgili gelişmeyi Bakan Yerlikaya açıkladı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, son iki günde iki örgüt mensubunun teslim olduğunu duyurdu.

O anları sosyal medya hesabından paylaşan Bakan Yerlikaya 3 Eylül 2019’dan bu yana 45 terör örgütü mensubunun ikna edilerek teslim olduğunu hatırlattı.

Terörle mücadeleye de vurgu yapan Bakan Yerlikaya paylaşımında şu ifadeleri kullandı; “Diyarbakır Annelerinin cesaretleri, ferasetleri, dimdik duruşlarıyla sağır ve kör olmayan tüm kalplere örnektir. Onların yüreği Diyarbakır Surları kadar güçlüdür.”

Ve son 2 günde, iki anne daha evlatlarına kavuştu.

Evlat nöbetinin 1446. günü, N.K. isimli terör örgütü mensubu ikna çalışmaları sonrası Habur Kara Hudut Kapısı’ndan teslim oldu. Annesi ve ailesiyle kavuştu.

Evlat nöbetinin 1447. günü ise F.U. isimli terör örgütü mensubu Şanlıurfa Akçakale Sınır Kapısından teslim olarak annesi ve ailesiyle buluştu.

Yorumlar 24 Yorum Var
  • Çiçek 20.08.2023 08:11
    İşte bu ALAHİN İZNİYLE PKK Elinden kaçıp. Kurtulup Ailelerini anasına. evine donecekler. İnşallah
  • Abdullah 20.08.2023 01:12
    Dönün müslüman müslümana düşman olmaz devletimiz büyüktür Kimsenin maşasi olmayın yazıktır genclinize, ailenize, ahiretinize... emperyalist köpeklere kulluk etmeyin tövbe kapısı çok büyüktür.hepimiz aynı kandaniz ırka değil ümmete çalişalim.
  • Hüseyin Keser 20.08.2023 00:42
    Allah'a Sığının dönün gelin bak dönünce sizler için ağlayan hıçkıran sevinç gözyaşı döken ne güzel Mubarek tertemiz Aileleriniz var..Sizkerin ne işi var o kanı bozuk hain gavur Ermenilerin yanında yazık hayatınıza gençlerimize Hepimiz Kardeşiz..
  • Zahit 19.08.2023 23:54
    Kardaşlarımızı kandırıyorlar Allah belalarını versin çok duygulandım inşaallah diğerleri de dönerler
  • Misafir1 19.08.2023 23:17
    Kurtler dogu da nasil oluyorda artik ayyuka cikan Pkk nin Ermeni orgutu oldugunu anlayamiyorlar.
Daha fazla yorum görüntüle