Esenyurt’ta bir kadın, sokakta beslediği köpeklerin mahallelinin şikayeti üzerine ekiplerin tarafından toplanmasına öfkelenerek ortalığı birbirine kattı. Eline aldığı bıçakla komşularına hakaretler savuran kadının o anları ise cep telefonu kamerasına yansıdı. Olay, dün Esenyurt Üçevler Mahallesi’nde yaşandı. İddiaya göre, mahalle sakinleri yeni doğum yapan sokak köpeği ve yavrularını, çocukların zarar verdiği ve saldırganlaştığı gerekçesiyle toplatmak istedi. İhbar üzerine sokağa gelen ekipler köpekleri topladı. Kısa süre sonra köpeklerin toplandığını öğrenen bir kadın, eline bıçak alarak sokağa çıktı. Komşularına hakaretler savuran kadın, girdiği bir apartmanı dağıtırken, bina kapısına da defalarca bıçak darbesi indirdi. Yaşanan o anlar ise cep telefonunu kamerasına yansıdı.
 

Yorumlar 62 Yorum Var
  • Mustafa Akın 23.08.2023 22:51
    Böyle bir ruh hastası kadın bizim orda da var. Her yerde varlar. Çok meraklısın madem köpeğe evinde besle. Devletin önce bu ruh hastalarını toplaması lazım.
  • Hak arayan 21.08.2023 17:11
    Kadın insanların vahşice parçalanması hoşuna gidiyor kendiside insanlara saldiriyor
  • misafir 24 21.08.2023 16:35
    saldırgan kadın hakkında adli işlem yapılmalı oradaki insanlara zarar verme niyetinde olduğu bıçakla ev basmak istemesinden çok belli.
  • Misafir 21.08.2023 16:18
    Bu hayvanlığı seven kadını da Çin'e gönderin. Orada savunsun itleri...
  • kenan 21.08.2023 15:37
    psikiyatrik bozukluğu olan tehlikeli ve silahlı saldırgan.. bunun cezası belli de görevini yapacak polis/savcı nerdeee.. illa önce biri ölsün diye bekliyorlar
Daha fazla yorum görüntüle