AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek, Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Adnan Tatlısu'nun çalışanına küfür ettiği bir videoyu sosyal medyadan paylaştı.

Cumhuriyet Halk Partili Mansur Yavaş yönetimindeki Ankara Büyükşehir Belediyesi'nde Sosyal Hizmetler Daire Başkanı olarak görev yapan Adnan Tatlısu büyük bir rezilliğe imza attı. Adnan Tatlısu'nun sosyal medyaya düşen görüntülerinde bir belediye personeline telefonda küfürler yağdırdığı ve işten kovduğu görüldü.

KÜFÜRLER SAVURUP İŞTEN KOVDU

Detayları bilinmeyen tartışmada Tatlısu'nun "Sen hemen istifa et. Şimdi geleceğim seni s.... Hanımın da istifa etsin seni de hanımını da işten atıyorum." dediği duyuldu.

AK PARTİLİ İSİMDEN TEPKİ: MAFYAVARİ YÖNETİM ZİHNİYETİ

Skandala tepki gösteren AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek, "Mansur Yavaş'ın şiddete dayalı yönetim şeklinin bir örneğini sosyal hizmetler daire başkanı Adnan Tatlısu'nun sosyal medyaya düşen konuşmasında görebilirsiniz.

Ankara Belediye personeli maalesef bu hakaretlere maruz kalıyor. Ankara'yı mafyavari yöntemlerle yöneten bu zihniyete vatandaşımız sandıkta gereken cevabı vericek." ifadelerini kullandı.

Yorumlar 101 Yorum Var
  • kemalettin 22.08.2023 18:11
    Şimdi neden memurun iş güvencesi olduğunu anlar belki birileri. Bir partilinin veya amirinin yasal-etik olmayan yönetmeliklere aykırı bir isteğini yerine getirmediği için aynı bu şekilde işten atılabilir. Ayrıca çalışmayan veya işini yapmayan memuru iki uyarıdan sonra kapının önüne koyar devlet. Yeter ki arkasında bir siyasi durmasın.
  • Murat karabulut 22.08.2023 15:20
    Neden osman Gökçek aceba
  • Misafir 22.08.2023 12:03
    Mansur Bey buna ne diyor!
  • Misafir 22.08.2023 11:29
    Bunlardan başka icraat beklenmezki Sayın Vekilim. sizve Sevdikleriniz Allaha emanet olun.
  • Oflu 22.08.2023 11:10
    CHP zihniyetli birinden başka ne beklenir ki, rahmet okuyacak değildi ya.
Daha fazla yorum görüntüle