Kurban Bayramı'nın birinci gününe denk gelen 28 Haziran'da İsveç'in başkenti Stockholm'de polis koruması altında Kur'an-ı Kerim yakan Irak kökenli Salwan Momika İslam aleminde infial uyandırmıştı. Momika, bir sonraki saldırısını 20 Temmuz'da Irak'ın Stockholm Büyükelçiliği önünde yapmış, 31 Temmuz'da ise İsveç parlamentosu önünde polis koruması altında Kur'an-ı Kerim'i ve Irak bayrağını ayaklar altına almıştı.

Batı tarafından desteklenen İslam düşmanı, en son 14 Ağustos'ta İsveç'te parlamento binası önünde Allah'ın insanlığa gönderdiği son ilahi mesaj olan Kur'an-ı Kerim'in üzerine basmıştı. İslam'a hakaret içeren sözler sarf eden Momika, Kur'an-ı Kerim'i ateşe vermişti.

PEŞ PEŞE DARBELER ALDI

Sosyal medyada yayılan bir görüntüde Momika, boks eldiveni takan bir Müslüman tarafından darp edildi.

Müslüman gençten peş peşe tekme ve yumruk alan Momika bir kafenin reklam tabelası ile kendini savunmaya çalıştı.

SALWAN MOMİKA'NIN KURGUSU MU?

Görüntüler gündem olurken kullanıcılar olayın Salwan Momika tarafından kurgulanan bir mizansen olduğunu iddia etti.

Yorumlar 188 Yorum Var
  • vatandaş 23.08.2023 12:06
    Hiç şüphesiz, Zikri (Kur’an-ı Kerim’i) Biz indirdik, Biz; ve elbette (kıyamete kadar) Onu (bu kutsal metni değiştirilmekten ve dejenere edilmekten koruyup aynen) muhafaza edicileri de Biziz.
  • AHMET 23.08.2023 09:42
    bumu dayak
  • Ertuğrul 22.08.2023 20:09
    Resmen bir tiyatro izledik.
  • vatandaş 22.08.2023 14:19
    Böylelerinin ellerini ve ağzını bir daha kullanamayacak şekilde dövülmesi lazım gelir bunu kullanan devletin sosyal güvenliği bile çöpe atması lazım
  • vatandaş 22.08.2023 14:17
    Bu mükafat bir ödül gibi öyle bir dayak yemesi lazımki ömürboyu tekerlekli sandelye ile ölünceye kadar serumla beslenmesi lazım dayak budur
Daha fazla yorum görüntüle