14 ve 28 Mayıs seçimlerinde muhalefetin ağır bir yenilgi almasının ardından CHP'de Kemal Kılıçdaroğlu'nun geleceği tartışma konusu oldu. CHP'de koltuk kavgaları devam ederken, seçim öncesi Kılıçdaroğlu'nu destekleyen isimler de veryansın etmeye başladı. 

"KENDİ MAHALLESİNİN MUHTARI BİLE SEÇİLEMEZ"

Bu isimlerden biri de Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı seçilmesi için adeta savaş veren muhalefet destekçisi gazeteci İsmail Saymaz oldu. Sözcü Tv ekranlarında Kılıçdaroğlu'na ilişkin konuşan Saymaz, CHP Genel Başkanı'nı adeta yerden yere vurdu. 

Saymaz, "Ben Kılıçdaroğlu'nun bu saatten sonra ancak CHP'de seçim kazanabileceğini düşünüyorum. Ancak CHP'de kurultay kazanabilir. O da kurultay koşullarını buna uygun düzenledikleri için. Başka gireceği hiçbir seçimi kazanmasını mümkün görmüyorum. Buna belki kendi mahallesinin muhtarlığı bile dahil." ifadelerini kullandı.

 

Yorumlar 10 Yorum Var
  • Mehmet Şahin 22.08.2023 21:17
    Hadi oradan, o mahallede oturuyor olsan koşa koşa oy vermeye gidersin.
  • MSELİM 22.08.2023 20:45
    paranın gücü en sağlam dili bile fırıldağa çevirir
  • yakup 22.08.2023 20:31
    ismail saymaz hiç kusura bakmada menfaatınız kesilince muhtar bile olamıyor chp sizin mahalleniz sayın kılıçtaroğlu da gayet güzel muhtarlık yapıyor ben şahsen beğeniyorum
  • Au maç ani 22.08.2023 19:30
    Eskiden yanından ayrılmıyordun övgüler düzüyordun asıl muhtar bile olamayacak beceriksize bak şimdi onu parlatmaya çalışıyorsun o bu kk dan beter bir hiç sizin bu ülkeye zarardan başka vereceğiniz hiçbir şey yok bidonun adamları
  • Ali 22.08.2023 17:35
    Böyle bir adamı önümüze cumhurbaşkanı adayı olarak çıkardınız utanmiyormusunuz?şimdi neden güvenelim sizlere
Daha fazla yorum görüntüle