Eyüpsultan’da bir kafe önünde gerçekleşen silahlı saldırıda eski MHP ilçe başkanı Köksal Kaçmaz iş yerinin önünde silahla vurularak hayatını kaybetti. Saldırıda Köksal Kaçmaz’ın uğradığı silahlı saldırı anları cep telefonu kamerasına yansıdı.

Olay, saat 12.00 sıralarında Eyüpsultan Sakarya Mahallesi Türbe Caddesi üzerinde meydana gelmişti. Olayda otomobili ile gelen kimliği belirsiz kişiler ile cadde üzerinde bir kafenin önüne aracını park etmiş, kafe sahibi Köksal Kaçmaz kafenin önüne araba çeken kişiden aracını başka yere çekmesini istemişti. Taraflar arasında yaşanan tartışma sonrası silah kullanılmıştı. Olay yerine sonradan gelen araç sahibinin arkadaşları silahlarına davranarak iş yeri sahibi olan Eski MHP Eyüpsultan ilçe Başkanı Köksal Kaçmaz’a defalarca ateş etmişti. Açılan ateş sonucunda Köksal Kaçmaz olay yerinde hayatını kaybederken o esnada olay yerinden geçen Yunus Kaya’da kurşunlarından hedefi olarak ağır yaralanmıştı. Saldırı sonrası 5 kişilik saldırgan grubu olay yerinden araçları ile hızlıca kaçarak uzaklaşmıştı.

TARAFLARIN SİLAHLA ATEŞ AÇTIĞI ANLAR KAMERADA

Olay yerine gelen tarafların kafe sahibi eski MHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Köksal Kaçmaz’a silahla ateş açtığı o anlar bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntülerde bir kişinin yaralı olarak yerde yattığı ve elinde silah bulunan başka bir kişinin kafeye doğru silah ile ateş açtığı görülüyor. Görüntülerin devamında ise olayı gerçekleştiren şahısların geldikleri otomobile binerek olay yerinden uzaklaştığı görülüyor.

Yorumlar 85 Yorum Var
  • Kerim 23.08.2023 12:40
    Buraya araba çekme mevzusu
  • Mahmut 23.08.2023 12:20
    Tiplerinden belli kim oldukları gelenlere ev iş vermeyin geldikleri yerin içine ediyorlar örnek esenyurt İzmit bursa Manisa çerkezköy
  • Sancar 23.08.2023 12:20
    Haberi okumadan yazmış Salih efendi,Mhp Lilerle geçmişi var belli..
  • Misafir x 23.08.2023 12:08
    Kısasa kısas
  • süleyman 23.08.2023 11:19
    adam gibi ceza verin bak bir daha silahla ateş edermi korkudan silahı denize atarlar bu ülkede ceza yok
Daha fazla yorum görüntüle