Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da düzenlenen, AK Parti'nin 22. Kuruluş Yıl Dönümü Programı'na katıldı.

Programda ünlü şarkıcı Kibariye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a sevgi dolu dileklerini iletti ve "Sizi Yaradana kurban olayım" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ATO Congresium'da AK Parti'nin 22'nci Kuruluş Yıl Dönümü Programı'na katıldı. Programa Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, AK Parti önceki dönem ve şu anki milletvekilleri, MYK ve MKYK üyeleri, parti kurucuları, gençlik kolları ile kadın kolları üyeleri katıldı. Program, İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başladı. Ardından salondakilere AK Parti'nin 22'nci yıl klibi izletildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cengiz Kurtoğlu ile birlikte 'Duyanlara Duymayanlara' şarkısını söyledi.

SİZİ YARADANA KURBAN OLAYIM"

Programda ünlü şarkıcı Kibariye, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan'a sevgi dolu dileklerini iletti ve "Sizi Yaradana kurban olayım" dedi.

Müziğini Yücel Arzen'in yaptığı, "Dualar, Rüyalar, Umutlar Seninle" adlı özel hazırlanan şarkıyı, Kibariye ile ABD'li şarkıcı Della Miles ve Arzen söyledi.

Daha sonra Kibariye söz alarak, Emine Erdoğan'a "yengecim" diye seslendi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Emine Erdoğan’a “Kurban olurum size” diyerek, sevgisini dile getiren Kibariye, sözlerini "Yaşasın Türkiye" diyerek, tamamladı.

 

Yorumlar 21 Yorum Var
  • Osman kekillioğlu 25.08.2023 14:10
    Helal olsun Kibariye annem e işte vatan sevgisi olsa gerek
  • Son osmanli 25.08.2023 11:08
    Cekemeyenler Tesbih ceksin sevgiye gwlemediler,bari imana gelirler!
  • Tırıs 25.08.2023 09:22
    Şimdi hainler linç girişimine başlamıştır. Ama ne yaparlarsa yapsınlar, sevgiyi bitiremezler.
  • ABDÜLHAMİT HAN 25.08.2023 08:46
    kibariye bizde seviyoruz Reisi .... Reis artık şu suriyelileri bi gönder de evlerin kirası düşsün dükkanların kirası düşsün hergün ev sahibi kiracı kavgası oluyor. birde memurlara anında verilen zaman neden emeklilere verilmiyorda bekleniyor. zamlara da bi çözüm bul sayın Cumhurbaşkanımız. kızım diyorki asgari ücrete zam gelmese iyidi 2Tl ye aldığım çikolayta 10TL oldu diyor durum bu...
  • Doğan Uysal 25.08.2023 08:45
    Dünya lideri Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı Türkiye'ye nasip eden Rabbime sonsuz şükürler olsun, iyi ki varsın Cumhurbaşkanım.
Daha fazla yorum görüntüle