Geçtiğimiz gece Kağıthane'de düzenlenen uyuşturucu operasyonu sırasında şüphelilerin açtığı ateş sonucu polis memuru Hakan Telli şehit olmuştu. Kağıthane Devriye Ekipler Amirliğine bağlı polis ekipleri, şehit olan meslektaşları anısına konvoy oluşturarak Kağıthane'de tur attı. O anlar kameralara yansıdı.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler geçtiğimiz gece Kağıthane ilçesi Hamidiye Mahallesi'nde bulunan bir eve uyuşturucu imalatı yapıldığı ihbarı üzerine operasyon düzenledi. Şüphelilerin polise silahla karşılık vermesi sonucu çıkan çatışmada, şüphelilerin uzun namlulu silahlarla ateş açmasıyla 2 polis memuru ağır yaralanmıştı. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan 2 polis memurundan biri olan Hakan Telli tüm çabalara rağmen kurtarılamamıştı.

Kağıthane Devriye Ekipler Amirliğine bağlı polis ekipleri gece saatlerinde, şehit olan meslektaşları Hakan Telli anısına konvoy oluşturdu. Otomobil ve motosikletler ile oluşturulan konvoy çakarlı lambalar ve sirenler eşliğinde Kağıthane'nin farklı noktalarında tur attı. Anma konvoyunun geçtiği anlar, vatandaşlar tarafından kaydedildi.

Yorumlar 10 Yorum Var
  • Mustafa 26.08.2023 18:25
    tutuklananlar asılsın.
  • M. Ali 26.08.2023 15:40
    Allah rahmet eylesin.
  • Vardar 26.08.2023 14:25
    Allah rahmet eylesin. Uyuşturucu hepimizin sorunu .en iyi vatandaş halkimizdir
  • Hanımağa 26.08.2023 14:20
    Hergün konvoy yapsan ki ne olur, olan ölene oldu, iki çocuğu yetim kaldı. Kanunlar adaletli olsaydı polise ateş şahıs belki cezaevinde olacak ve bu vahim olay yaşanmayacaktı, polis ölümleri artık sıradan bir hale gelmeye başladı, bir sağlıkçıya atılan yumruğa ayağa kalkan ülke polisine gelince her zaman sessiz, toplu memur görüşmelerinde POLİSİN "P" si yoktur, gerisini siz hesap edin.
  • konuk 26.08.2023 13:43
    Allah rahmet eylesin.
Daha fazla yorum görüntüle