Sakarya’nın Karasu ilçesinde çocuk parkında dengesini kaybederek düşen kızı, arkadaşı ayaklarından yakalandı. Küçük kızın kahramanlığı güvenlik kamerasına yansıdı. Tuzla Mahallesi’nde bulunan bir işletmede meydana gelen olayda, bahçede bulunan oyun parkındaki kaydıraktan kayan küçük kız dengesini kaybederek düştü. Arkasından kayan arkadaşı ise ayaklarından yakalayarak küçük kızın zarar görmesini engelledi. Arkadaşın yara almasını engelleyen küçük kızın kahramanlığı ise güvenlik kamerasına yansıdı.

'BAZI KAHRAMANLAR PELERİN GİYMEZMİŞ'

Güvenlik kamerasını izlediklerinde şaşırdıklarını aktaran işletmeci Selman Yümnü, “Olay sırasında biz servis yapıyorduk. Sesleri duyunca parka koştuk. Ailesi kızı indirdikten sonra güvenlik kamerasına baktık ve ilginç olayı gördük. Bazı kahramanlar pelerin giymezmiş” dedi.

Yorumlar 4 Yorum Var
  • vatandaş rıza 28.08.2023 14:04
    ben burdan onur adlı yorumcuya cevap vermek istiyorum kardeşinin düşmesine istemiyerek sebeb olsada onu yakalamasının önemli olduğunun neyini anlamadın..
  • Selman 28.08.2023 13:53
    Pelerin ne alaka. Hatasını telafi etmiş desek daha doğru olmaz mı?
  • ufuk 28.08.2023 13:39
    Çocuk gelirken kaymaya başlıyor sonra çocuğu tutuyor.Malesef belli bir yaşa kadar çocuklara çocuk emanet etmek çok sıkıntılı
  • Onur 28.08.2023 11:49
    Videoyu birde siz izleyip başlığı atın. Kızın düşmesine neden olup sonra yakalamış.