Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezince, "Ehliyetsiz araç kullanırken kontrole takılan sürücüye cezai işlem uygulayan polis memurları açığa alındı" iddialarına ilişkin açıklama yapıldı. Merkezin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, söz konusu iddiaların doğru olmadığı belirtildi.

Asılsız iddialara itibar edilmemesi gerektiği ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"İstanbul Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekiplerinin Kadıköy'deki denetimleri sırasında bir sürücüye, ehliyetsiz araç kullanmaktan cezai işlem uygulanmıştır. Denetimi yapan polis memurlarının açığa alındığı yönündeki iddialar tamamen asılsızdır. Asılsız iddialara itibar etmeyiniz. 'Kadıköy'de ehliyetsiz araç kullanırken kontrole takılan sürücüye cezai işlem uygulayan polis memurları açığa alındı' iddiası doğru değildir."

Yorumlar 50 Yorum Var
  • Vatandaş Mehmet 28.08.2023 23:33
    İsmi geçen emniyet müdürü bu olaydan sonra, memur arkadaşlara illegal müdahalede bulunduysa, içişleri bakanlığının soruşturma açması gerekiyor. Aksi takdirde böyle olaylar toplumda infiale sebep olmaktadır.
  • A. Kurt 28.08.2023 23:29
    Mahremiyet konusunda kadın haklı olabilir ama yine de gerçekten emniyette üst düzey tanıdığı var ise, bence o kişi bu kadının kulağını çekmeli ki ulu orta "bak benim dayım var" diye ismini böyle kullanmasın..
  • Serhat abi 28.08.2023 23:12
    Herkesi yağarım dediğine göre Memed abisinden başka abilerde var acaba devlet içinde devlet yeni abilerimi geldiki ya şimdi o Memed abinin karısıda yav seyrediyorsa al işte kavga aradaki ilişki ne o uda açıklasaydı bari
  • Başkentli 28.08.2023 22:57
    Böyle konuşmak müslümana yakışmaz Eğer değilse büyük vebal aldın RABBİM CC günahlarımızı affeylesin...
  • kazanuko jabağ 28.08.2023 22:23
    Allah sabır versin memur kardeşlerime
Daha fazla yorum görüntüle