Geçtiğimiz yıl fahiş kira fiyatlarıyla ilgili yaptığı yorumda kiraların 80 ila 100 bin TL olduğunu, en kötü evlerin 50 bin TL’den kiralandığını söyleyecek kadar halktan kopuk olan şarkıcı Seren Serengil sokak köpekleriyle ilgili tuhaf bir değerlendirme yaptı.

Sokakları başta çocuk ve kadınlar olmak üzere insanlar güvenli olmaktan çıkaran, kuduz vakalarını artıran başıboş sokak köpekleriyle ilgili Türkiye’nin dört bir noktasından acı haberler gelmeye devam ederken, Seren Serengil, köpeklerden korkan insanların tedavi edilmesi gerektiğini savundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başıboş köpek sorunuyla ilgili Avrupa’daki örneklerin uygulamaya konulabileceğine dair ifadelerini eleştiren Serengil, “Birçok konuda Avrupa’yı takip edelim ama bu konuda takip etmek zorunda değiliz” dedi.

Başkan Erdoğan’ın kendisini eleştirenlere düşman olduğunu öne süren Serengil’in küstah açıklamaları tepki topladı.

KÖPEKLER DEĞİL KÖPEK SALDIRISINDAN KORKANLAR TEDAVİ EDİLMELİYMİŞ

Seren Serengil, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı açıklamasında şunları söyledi:

“Hayvanlardan korkan herkese saygı duyuyoruz. Ama düşünsenize, bu korkan insanların tedavi görmeleri ve bunları eğitmeleri mi daha doğru yoksa o zaman Türkiye’deki bütün nüfusun herkesin farklı farklı korkuları var. O korkulara göre, diyelim ki ‘ben bundan korkuyorum, bunu istemiyorum bunu toplatalım’, ‘ben bundan korkuyorum bu olmasın yasak getirin’… Yani o zaman yasaklar ülkesi oluruz.

Siz demişsiniz ki ‘Avrupa’yı takip edeceğiz’ ben bu konuda eleştirdim sizi. Ama sizi eleştirildiğiniz zaman siz hemen düşman oluyorsunuz. Bence olmayın. Çünkü ben annemi de eleştiririm. Annem de beni eleştiriyor. Arkadaşlarım da birbirimizi de eleştiriyoruz. Eleştirmek demek sevmemek değil. İnsan sevdiği insanı da eleştirir. Siz hemen öyle düşünmeyin yani biraz öyle düşünüyorsunuz gibi geliyor. Hayır Avrupa’yı takip etmemiz için köpek konusunda orada değiliz daha. Zaten takip etmek zorunda da değiliz bu konuda. Birçok konuda takip edelim Avrupa’yı, doğru söylüyorsunuz takip etmemiz gereken şeyler var ama hayvan konusunda zaten bizim gibi çok merhametli, vicdanlı falan topluluklar değil oradakiler. Çoğu zaman da takip edenlere de kızarsınız…”

Yorumlar 182 Yorum Var
  • Ertuğrul 30.08.2023 11:12
    Ya bunların beyni dumura uğramış senin gibiler de İslam'dan çok korkuyor asıl sizin tedavi olmanız gerekiyor.
  • Sen aldirma 29.08.2023 20:36
    Seni seviyoruz seren serengil bu yorumlara aldirma bizim millet kiskancliktan ne dediyini bilmiyor
  • Sarp 29.08.2023 09:14
    Sanatçı olmussun cahilsin
  • Trakyalı 28.08.2023 23:35
    Nededi bu barby..Anlayan bana da anlatsın.Yaradan tez zamanda bu vatandaşı sokak köpekleriyle tanışırsın inşallah..
  • Zafer 28.08.2023 23:14
    O köpekler senide ısırsın o zaman anlarsın. Korkuyormusun , korkmuyormusun? Anlarız.
Daha fazla yorum görüntüle