Esenler’de evden taşınan kiracı ile ev sahibi arasında iddiaya göre kirlenen merdivenler nedeniyle kavga çıktı. Kavgada iki taraf birbirlerine tekme, yumruk ve sopalarla saldırdı. Birbirlerinden şikayetçi olan ev sahibi ile kiracı aile arasındaki kavga, cep telefonu kamerasına yansıdı. 

Olay, Fatih Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre ev sahibinin uzun süredir evden çıkmasını istedikleri kiracı aile, kendilerine başka bir ev bulduktan sonra taşınmaya karar verdi. Eşyaların taşınması sırasında bina merdivenlerinin kirlenmesi nedeniyle ev sahibi ile kiracı arasında gerginlik yaşandı. Merdivenlerin temizlenmesi konusunda ev sahibi, kiracıya uyarıda bulundu. Taşınmanın bitmesinin ardından temizlik yapacaklarını ifade eden kiracı ile ev sahibi arasında sözlü tartışma başladı. Sözlü tartışma sırasında küfür edilmesi nedeniyle taraflar birbirine tekme, yumruk ve sopalarla saldırdı. Vatandaşların araya girmesiyle kavga son bulurken ihbar üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Polis merkezinde ifade veren taraflar birbirinden şikayetçi oldu. Kiracı ve ev sahiplerinin kavga ettiği anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
 

Yorumlar 16 Yorum Var
  • Mümkün Değil 29.08.2023 04:21
    Reisimin zekasına bir kere daha hayran olup şapka çıkardım. Kılıçtaroğlu bile, milleti bir birine kırdırmak için böylesine güzel bir yöntem bulamazdı...
  • Kılıçaslan 28.08.2023 22:49
    Bu ülkede gayrimenkül de ve araç alımında manülasyonu, hemde satışda, hemde kiralamada 2020'de sahibinden.com yaptı, anlaşmalı emlakçılar şişirdi, şişidir uçtu gitti, bunu gören diğer ev sahipleri de şişirdi, şişirdi uçtu gitti..Ve devlet bunu göremedi, görmek istemedi! Sonuç; Birbirini kesen, döven, öldüren taraflar var artık..
  • Kemalettin 28.08.2023 22:14
    Ev sahipleri yorumlarda dominant hale gelmis gorunen sitenin takipcileri ev sahibi agırlıklı kiracı az
  • orhan 28.08.2023 21:36
    aslında 3üncü evden sonrasına senelik 100 bin vergi alınsa ev fiyatları düşer bence ve istanbula bu kadar mülteci sokmamalılar ve ilk evini alacak 30 yaş üstü kişilerede devlet destekli kredi verilebilir
  • vatandaş 28.08.2023 21:36
    beter olun inşallah.
Daha fazla yorum görüntüle