Türkiye'de tekel oluşturmuş, sayılarının az olmasına rağmen sesi çok çıkan ve etki alanı olan bazı muhalifler, sanatçıların özgürce siyasi düşüncelerini açıklamasına engel oluyor. 

Bu durumu gündeme taşıyan muhalif gazeteci ve YouTuber Cüneyt Özdemir, kendi YouTube kanalında kamuoyu oluşturan bazı muhaliflerin, sanatçıları baskı altına almasını ve siyasi görüşlerine göre uyguladığı ikiyüzlü tavrı eleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a karşı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik tutarsız ve kayırmacı tavra değinen Özdemir'in, "İmamoğlu’nu överken baş tacı, Erdoğan’ı överken yalaka oluyorsun" sözleri sosyal medyada öne çıktı.

"KILIÇDAROĞLU'NU İMAMOĞLU'NU ÖVERKEN BAŞ TACI, ERDOĞAN'I ÖVERKEN YALAKA"

Özdemir'in dikkat çeken eleştirisi şöyle:

"Böyle özellikle bizim mahallede böyle bir hava var. Erdoğan'ı öven her sanatçıyı anında linç ediyoruz ama iş dönüp 'Ay Kılıçdaroğlu şöyle İmamoğlu böyle' deyince de baş tacı oluyor. Nasıl oluyor bu iş ben anlamadım. Niye böyle ezberden gidiyoruz ki yani hani. Bence orada tartışacaksan sanatçı-siyasetçi mesafesini konuşursun, tartışırsın. Ama ben artık o ezberlerde de yokum yani. İmamoğlu'nu överken baş tacı, Erdoğan'ı övünce de 'Bak yalakayı görüyor musun' yalaka oluyorsun. Kardeşim, siyasetçiyi seviyorsa seviyor. Bana ne, sana ne, biz ne yani."

Yorumlar 22 Yorum Var
  • emre19 30.08.2023 19:56
    Herkes kralın çıplaklığıni söyleyecek kadar cesur olsa, krallık öyle ucuz olmaz. Ülkemizde öyle çok çıplak krallar varmı, eleştirmeyi bırak çıplak olduğunu bile görmüyorlar.
  • Mehmet DOĞAN 29.08.2023 12:38
    Cüneyt Özdemir'e teşekkür ederim.
  • MERSİNLİ 29.08.2023 12:23
    Bu yalakaların çoğuda sanatçıyım diyen komedyenler
  • malkoçoğlu 29.08.2023 11:49
    Doğru konuştuğun için teşekkürler Cüneyt Özdemir...
  • CCC 29.08.2023 11:42
    Sende dahil seçimden önce olsun deprem bölgelerinde olsun hepiniz provokasyon peşindeydiniz şimdi günah çıkartıyorsunuz ama günahlarınız ağrı dağını geçti...
Daha fazla yorum görüntüle