İstanbul Bayrampaşa'da Muratpaşa Mahallesi'nde Bu sabah 07.47 sıralarında gerçekleşen olayda, V.L. isimli şahıs cadde kenarında vatandaşlara bıçak göstererek sadırdı.

Saldırıya uğrayan vatandaşlar da o esnada göreve giden polis memuru E.A.'dan yardım talep etti.  E.A., polis olduğunu söyleyerek şüpheliyi uyardı. Ancak saldırgan, saldırı girişimlerini sürdürdü. Bunun üzerine beylik tabancısını kullanmak zorunda kalan polis memuru, saldırganı sağ ayak bileği kısmına bir el ateş ederek etkisiz hale getirmek zorunda kaldı.

Olaya ilişkin görüntüler güvenlik kamerasına böyle yansıdı.

İSTANBUL VALİSİ: BAŞARI BELGESİYLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

İstanbul Valisi Gül, Bayrampaşa'da otobüs durağındaki vatandaşlara bıçakla saldıran şahsı bacağından vuran polis memurunun açığa alındığı yönündeki iddiayı yalanlayarak, "Bu haber doğru değil. Polis memurumuz başarı belgesiyle ödüllendirilmiştir." açıklamasında bulundu.

Yorumlar 316 Yorum Var
  • Mehmet 30.08.2023 23:24
    Başarı belgesine gerek Yok. Her polis bunu yapmalı
  • Mete Han 30.08.2023 23:21
    Orada şans eseri kahraman polisimiz olmasaydı ne olacaktı? O şahıs masum birilerinin canını yakacakti belkide öldürecekti . Kanuna saygılı vatandaslar kendilerini nasıl koruyacak? Neden eğitimli bireysel silahlanmaya izin verilmiyor?
  • Vatan Evladı 30.08.2023 22:54
    Olması gereken de budur! Bizim Emniyet Teşkilatında görev yapan tüm Polis ve Jandarma Birlikleri Halkına karşı bir o kadar Saygılı ve Merhametli dirler! Çizgiyi geçen ve haddini aşanlara da gereğini yerine getirmek için ellerinden geleni yapacakları Her kes bilmelidir! Gözlerinden öpüyoruz.
  • Bnas29 30.08.2023 00:15
    İnşallah sakat kalır.
  • metin 29.08.2023 22:12
    Elleriniz dert görmesin
Daha fazla yorum görüntüle