Uyuşturucu kartelinden 200kilo uyuşturucu çalan "Taliban" lakaplı bir adam, çete üyeleri tarafından yakalanıp ardından ayağına taş bağlanıp denize atıldı. Dehşet verici anlar çete üyelerinin kamerasında böyle görüntülendi.

Başka bir uyuşturucu kartelinin yaklaşık 200 kilogram uyuşturucusunu çalmaya çalışan Reinaldo Fuentes adlı uyuşturucu taciri, başka bir çetenin üyeleri tarafından elleri bağlanıp denize atılarak öldürüldü.

Venezuela'da bir süre önce bir uyuşturucu kartelinin yaklaşık 200 kilogramlık kokain sevkiyatına müdahale ederek soymaya çalışan uyuşturucu baronu Reinaldo Fuentes, çetenin diğer üyeleri tarafından korkunç bir şekilde öldürüldü.

Uyuşturucuyu çalmaya çalıştıktan sonra misillemeye uğrayan Fuentes, önce kıskıvrak yakalandı. İntikam almak isteyen çete üyeleri yaklaşık 8 milyon dolar değerindeki kokaini çalmak isteyen Fuentes'i soyup ellerini bağlayarak bir tekneye taşıdı.

68 yaşındaki uyuşturucu baronuna ağırlık bağlayan çete daha sonra soğukkanlılıkla adamı Martinique yakınlarında denize fırlattı. Bünyesinde olduğu Clan del Cartel'de orta düzeyde görev üstlenen Fuentes'i kimlerin kaçırdığı ve denize attığı açıklanmadı.

Uyuşturucu çetesi liderlerinin uyuşturucunun ve paranın kaybolmasından sonra Fuentes'i sorguladığı fakat alınan cevaptan tatmin olmadıkları da belirtildi.

 

Yorumlar 78 Yorum Var
  • Barış 01.09.2023 23:22
    Cennet ucuz değil,cehennem luzumsuz değil (Bediüzzaman Said Nursi )
  • Deniz 01.09.2023 17:54
    Su testisi su yolunda...
  • Murat 31.08.2023 18:11
    Insan canına kıymak bu kadar kolay olmamalı kısasa kısas ṣart
  • ferdi 31.08.2023 18:00
    en iyisi bir birini yok etsinler biz de ise kader kurbani denir hapis de yer yok denir secim geliyor mujde af denir yada devlet kosar deli raporu alinir
  • Levrock 31.08.2023 17:59
    Keske ülkemizde aktif yanar dag olsaydi, bizdeki hainleride biz iz birakmadan oraya atsaydik
Daha fazla yorum görüntüle