Diyarbakır'da etrafı güvenlik kameraları ve dikenli tellerle çevrili avlulu evde, kendini 'şeyh' olarak tanıtan A.A., randevulu sistem ile günde 300 kişiye muska yapıyor. Eve gelenler, kapıdaki görevlinin kestiği fişle içeri girerken, isteklerine göre yeşil renklisine 500 TL, beyazına ise 250 TL ücret ödüyor.

Bağlar ilçesi 5 Nisan Mahallesi'nde etrafı güvenlik kameraları ve dikenli tellerle çevrili avlulu ev, kendini 'şeyh' olarak tanıtan A.A.'ya muska yaptırmak isteyenler ile doluyor. Randevulu sistem ile çalışılan eve sabah gelenler, kapıdaki görevliden muska yazdırmak için yeşil renkli fiş alıp 500 TL, dua ettirmek isteyenler ise beyaz renkli fiş alıp 250 TL ücret ödüyor. Fişle içeri girenler, genelde öğleden sonra eve gelen A.A.'yı görüp, sorunlarını anlatıyor.

'VIP HİZMET' ADI ALTINDA MUSKA

Eve günde 300 kişi geliyor. Gelenlerin çoğunluğunu ise kadınlar oluşturuyor. Evde işi bitenler, kağıda yazılı muskaları karşıdaki iş yerinde 30 TL ücret karşılığında demirle kaplatıp ya kendi ya da çocuklarının boyunlarına takıyor. Cuma, cumartesi ve pazar günleri kapalı olan ev, görüntülendi. A.A.'nın aylık kazancının ise 1 milyon TL'nin üzerinde olduğu belirtildi. A.A.'nın ayrıca akşamları Kayapınar ilçesindeki bir evde 'VIP hizmet' adı altında varlıklı kişilere muska yaptığı öğrenildi.

Yorumlar 138 Yorum Var
  • Kara 01.09.2023 09:35
    Birde cin çıkarır bunlardan...ooohhh
  • Hakan 01.09.2023 07:30
    S'en merkep olursan sirtina semer vuran cok olur Bu yapilan alenen sirk hepiniz toplanip cehenneme surulurken seyh denen palyanco kurtarir herhal sizi Akil verildiki dusunup ibret alasiniz (Nasil oluyorda cevriliyorsunuz)
  • Kıgılı 01.09.2023 01:51
    Bu adam alçak Alahın kelamı parayla satılmaz üfürükçü şeh milletimizde artık yoladan çıkmış. Alahı bırakıp. Kendisine dahi hiçbir faydası olmayan sahtekere inanma başlamıştır
  • aga 31.08.2023 23:32
    Kıskançlar, Sigorta şirketi ne lafınuz kanunuz yok. Adam hakkıyla kazanıyor, duygularını sömürüyor, Sigorta şirketi de kaygılarınızı sömürüyor. Hayat sigortası olan motordan ölürse ödeme yok muş.. gibi de parada yalan oluyor.. ee kim haklı muskacı mı sigortacı mı
  • Asaa 31.08.2023 23:20
    Fatura kesilip vergi alınması gerek güzel iş
Daha fazla yorum görüntüle