Türkiye’ye sığınan muhacirlere karşı nefret propagandası üreten karanlık zihniyetin benzer versiyonunun Arap ülkelerinde de oluşturulduğu ve ırkçı yorumlar üzerinden topluma Türk düşmanlığı pompalandığı belirlendi.

Başkent Postası isimli Youtube sayfasında yayınlanan bir sokak röportajında sarf edilen ırkçı sözlerin Körfez ülkelerinde yaygınlaştırılması için düğmeye basıldığı ortaya çıktı. Videoda konuşan bir genç, “10 milyon insan olmayan yaratık var. Arap var, Afganlılar, Pakistanlılar bunlara insan diyemeyiz. Bunlar kesinlikle insan değil. Ben genetiğini çalıştım bu işin, ben biliyorum bu işi. Genetik olarak bunlar insan değil, bunlar hayvan. Amigdalası bu adamların daha büyük. Yani daha ilkel bir beyne sahipler. Daha aşağı bir etiğe sahipler.” diyor.

Arabian Kuşağı” olarak nitelendirdiği bölgedeki insanların “aşağı kültürden” olduğunu savunan kişi, “10 milyon insan tarihte görüp görebileceğiniz her şeyi yapmaya muktedir bir yaratıklar sürüsü. Hiçbir etik değerleri yoktur. Hiçbir ahlaki değerleri yoktur. Hiçbir şeref, haysiyet, namus değeri yoktur.” şeklinde insanlık dışı ifadeler kullanıyor.

Irkçı gencin yaptığı yorumu Arapça altyazıya çeviren bazı Türkiye karşıtları, Körfez bölgesinde Türk karşıtlığını yaygınlaştırmak için bu videoyu sosyal medyada dolaşıma soktuğu belirlendi.

Sosyal medya platformu X’te “@diyab2004” ismiyle yer alan bir Suudi Arabistanlı şahsın, ırkçı sözlerin yer aldığı videoyu paylaşarak, “Türkiye’yi yücelten, oraya giden, ziyaret eden, parasını orada harcayan, ekonomisine destek veren herkese bir mesajdır. Arap olan herkesten nefret eden, Arapları hayvan olarak tanımlayan Türk milletidir.” şeklinde provokatif sözlerini kullandığı kaydedildi.

Yorumlar 41 Yorum Var
  • Fenasi Kerim 01.01.2024 16:20
    Böyle Türk evlatlarını görünce ümitliyim!
  • ALİ 31.08.2023 21:31
    Daha almadılar mı bu ırkçı yaratığı ...
  • Hüseyin 31.08.2023 21:14
    Bu umit ozdagin agziyla konusuyor Turkiye dusmani . Bu dan ne Turk nede musluman olur. Turk olsa turzmi baltalamaz. Musluman olsa irkci olmaz . Bu satilmis, beyni kiralik zirvalayan bilmislik taslayan ukala.
  • Ahmet 31.08.2023 20:24
    Bu yaratık derhal Fransa'ya geri gönderilmeli. Arap ve Müslüman düşmanlığını orada devlet desteğiyle yapabilir ama burada yapamaz.
  • mehmet 31.08.2023 20:02
    Bu yaratık hakkında derhal işlem yapılmalı kendisi insan olmadıgı için aynada kendini tarif etmiş
Daha fazla yorum görüntüle