İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 2 teröristin daha etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Yerlikaya, "Van Özalp kırsalında Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığımızın yaptığı istihbarat çalışması sonucu; Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığımız ve Van Emniyet Müdürlüğümüz sevk ve idaresinde, J-SİHA ve PİHA destekli, JÖH, PÖH ve Jandarma Komando Timlerinin katılımıyla Şehit Ütgm. Harun Parlak operasyonu düzenlendi. Operasyon sonucunda 2 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi" dedi.

İçişleri Bakanı Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Van Özalp kırsalında Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Daire Başkanlığımızın yaptığı istihbarat çalışması sonucu; Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutanlığımız ve Van Emniyet Müdürlüğümüz sevk ve idaresinde, J-SİHA ve PİHA destekli, JÖH, PÖH ve Jandarma Komando Timlerinin katılımıyla Şehit Ütgm. Harun Parlak operasyonu düzenlendi. Operasyon sonucunda 2 terörist silahlarıyla birlikte etkisiz hale getirildi. Operasyonu düzenleyen kahramanlarımızı tebrik ediyorum. Gözlerinden öpüyorum. Milletimizin duaları sizlerle. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz devam edecek" ifadelerini kullandı.

Yorumlar 14 Yorum Var
  • Ali 01.09.2023 13:47
    Spatulayla toplarlar artık
  • Mucur lu 01.09.2023 11:08
    En sevdiğim torba SARI... yaşasın Türk devleti
  • TR 54 - SAKARYA 01.09.2023 10:32
    Komandolarimizdan kamera systemini sensörler mühimmatlar ihalar ve sihalari...velhasil icaat eden mühendis ve teknisyenlerimizden üretenlerden üniversitelerimizden TC ordumuzdan ve REIS'den Allah razi olsun !!!
  • Guaidoglu 01.09.2023 10:31
    Elleriniz dert görmesin. Devamini bekliyoruz. Özellikle sehirdekileri ve meclistekileri temizleyin.
  • Talip 01.09.2023 10:15
    Böyle tertemiz halledin teröre bulaşmıştan adam olmaz ilk fırsatta gene kandırır lar askere silah çeker. Yokk ediceksiniz temiz iş. İtirafcıymış falan filan hikaye hepsi. Yakalanan Kıçı sıkışan itirafçı oluyor.
Daha fazla yorum görüntüle