Beylikdüzü’nde bir markette alkollü müşteri tarafından arkadaşını korumak isterken bıçaklanan Aydın Karay isimli market çalışanı hayatını kaybetti. Olay anı güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Alkollü şahıs market çalışanlarıyla tartıştı!

Olay, Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde bir zincir markette meydana geldi. İddiaya göre kimliği belirsiz alkollü şahıs, markete girdi. İçeride bilinmeyen sebeple market çalışanlarından biri ile tartışmaya başlayan şüpheli, sinirle marketten ayrıldı. Bir süre sonra elinde bıçakla geri dönen şahıs, tartıştığı çalışana doğru yürümeye başladı. Saldırganı gören çalışan ve müşteriler panikle kaçarken şüpheli kasanın yanına kadar gitti. O sırada saldırgana müdahale edip iş arkadaşını korumaya çalışan diğer çalışan Aydın Karay, şahıs tarafından karnından bıçaklandı. Aldığı darbe sonrası yere düşen Karay, ayağa kalkarak dışarı doğru koşmaya başladı. Bıçaklı saldırgan ise ürünleri dağıtarak marketten çıkıp kayıplara karıştı. Ağır yaralanan Karay’ın kaldırıldığı hastanede kan kaybından dolayı hayatını kaybettiği öğrenildi. Polis olayla ilgili şüpheliyi yakalama çalışmalarına başlarken Karay’ın cenazesi Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Yorumlar 125 Yorum Var
  • İSTANBULLU 03.09.2023 17:35
    ALKOL DEĞİLDE DERGAH ŞERBETİ içenlerden herhangi birisi OLSAYDI BU insancık O DERGAH TA gidenleri de yanından geçenleri de uğur dündargiller tarafından sabah akşam takip edilirdi.. ama nedense alkol içenlere tek laf edilmiyor ama sürekli bu olaylar, alkol içenler tarafından çıkarılıyor !!! ALKOL YASAKLANSIN !!
  • De hele 02.09.2023 21:03
    Derhal asılmalı alemi ibret için böyle bir şey varmı yav alkollü kendine zarar versin uçurumdan atsın kendini trenin önüne atsın başkasının çocuğunu neden öldürüyor insanın beyni duruyor yav
  • Mahmut 02.09.2023 21:02
    Mağaradan gelen öküzleri yığarsanız böyle olur almayın ev vermeyin iş vermeyin kaç kişiye yardım ettim iş maddiyat konusunda değmez
  • Kemal 02.09.2023 20:50
    Seriat seriat seriat baska yolu yok
  • Türk oğlu TÜRK 02.09.2023 20:11
    Amerikayı geçtik gelişi güzel insan öldürmekde. Diyeçek söz bulamıyorum.
Daha fazla yorum görüntüle