Beyoğlu’nda aracıyla müzik dinleyerek turlayan vatandaşın kamerasına tesadüfen önünde bulunan bir şahsın yan kesicilik faaliyeti takıldı. Araçla sokak ortasında seyrederken şahıs önünde yürüyen vatandaşın cebinden seri bir hamleyle cüzdanını çalarak gözden kayboldu. Polis şahsı tespit etti ancak emniyete herhangi bir şikayette bulunulmadığı öğrenildi.
Olay geçtiğimiz günlerde akşam saatlerinde Beyoğlu Galata’da meydana geldi. Edinilen bilgiye göre araçlarıyla hoparlörden yüksek seste müzik açarak ara sokakları turlayan ve aynı zamanda da cep telefonuyla kayıtta olan vatandaşın kamerası şans eseri yan kesicilik olayını görüntüledi. Yavaşladığı sırada aracın önüne gelen şahıs, kendi önünde yürüyen bir vatandaşın cebinden cüzdanını bir anlık hamleyle çalmayı başardı. Hırsızlığı gerçekleştiren şahıs, aynı soğukkanlılıkla olay yerinden uzaklaştı. Polis ekiplerinin başlattığı inceleme sonucunda hırsızlık yapan şahıs yakalanırken, yan kesiciliğe uğrayan vatandaş şahıstan şikayetçi olmadı.

Yorumlar 9 Yorum Var
  • temel 05.09.2023 18:26
    iyi de sikayet ønemli degil belki adamin haberi yok baska yerde dustu saniyor at iceri amma nerde o dk birakiyorlar
  • Misafir1 05.09.2023 18:21
    Sahislar uc kisi. Ikisi perdelemis birisi calmis.
  • katibb 05.09.2023 17:49
    ekip çok fena yalnız.. bildiğin organize işler..
  • bir bilen 05.09.2023 16:06
    öndeki karı koca gibi gözüken çift adamı markaja alıyor arkadaki hırsız ise cebinden cüzdanı alıyor. videoda gözüken 3 kişi şebekeden .
  • Ahmet Hoca 05.09.2023 16:01
    Ordaki kadın ve erkek aynı ekip adamın önüne geçerek yavaşlatıyor ve adamın dikkatini dağıttığı anda hırsızzlık gerçekleşiyor. Onlar da tutuklanmalı ekip işi bu olay.
Daha fazla yorum görüntüle