Diyarbakır'da düğününde silahlı saldırıya uğrayan damat ile bir çocuk yaralandı.

AA'nın haberine göre, merkez Kayapınar ilçesi Gaziler Semti'nde bir düğün salonunda damat Ahmet E, gelin ile salona girdiği sırada silahlı saldırıya uğradı.

Saldırıda, damat ile seken kurşunların isabet ettiği E.K. isimli çocuk yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 Acil Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

DAMAT AĞIR YARALANDI

Ağır yaralanan damat, yakınları tarafından özel bir hastaneye, çocuk da sağlık ekiplerince Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Damadın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

POLİS KAÇAN ŞÜPHELİYİ GÖZALTINA ALDI

Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri kaçan şüpheli S.A'yı gözaltına alındı.

SALDIRI ANI KAMERAYA YANSIDI

Diyarbakır'da damadın silahlı saldırıya uğrama anı, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Merkez Kayapınar ilçesi Gaziler semtindeki bir düğün salonunda, damat Ahmet E'nin gelinle salona girdiği sırada silahlı saldırıya uğrama anı, davetlilerden birinin cep telefonu kamerasınca görüntülendi.

Görüntüde, kına gecesi için damatla gelinin salona girişleri sırasında bir kişinin, arkasından silahla ateş ettiği damadın yere düştüğü ve çevredekilerin kaçıştığı görülüyor.

Yorumlar 68 Yorum Var
  • temel 07.09.2023 01:30
    yarama olsa øldurme niyeti var idam edeceksin bacak koluna degmis ceza yok denen sacmalik bitecek vurdu mu niyet øldurme katliam sayilacak her ønune gelen bir birini vuruyor irak gibi
  • Murat 07.09.2023 00:24
    Adalet varsa bu ulkede bu insan olmayan mahlukat omrunu hapisde gecirmesi lazim resmen oldurmek icin sikmis yok yere ayagina hikaye goruntu goruldugu gi bilincli olarak silahi kaldiriyir sikiyor sonra asaga dogru indirim ayaklarina sikiyor insan olmadik mahlukat yaralilara şafi olan Allah sifa varsin
  • Hasan 06.09.2023 23:21
    gelin damada can havliyle sarılıyor belliki seviyor hain kızı seviyorum diye 2 mutlu insana nasıl kıydın bre cani
  • Ertuğrul 06.09.2023 22:42
    İki gün sonra denetimli serbest. Asıl katil bunlara yol veren ve idama karşı çıkanlardır
  • Dervaz 06.09.2023 22:22
    Böyle bir vahşet insanlıktan nasibini almamış saldırı olamaz ya herseyin bir zamanı düşmanın da mertliği olur be o kadar kadın çoluk çocuk içinde yeni eşinin yanında ve en mutlu günün de vuruyorsun lanet olsun senin insanlığına
Daha fazla yorum görüntüle