Gazeteci Cüneyt Özdemir CHP'deki Perinaz Mahpeyker Yaman krizinin zamanında çok basit bir Google araştırmasıyla önüne geçilebileceğini zaman tutarak ti'ye aldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun daha önce kendisine sosyal medyadan ağır hakaretler eden Perinaz Mahpeyker Yaman'ı kadın ve aile politikaları konusunda çalışma yapmak üzere 'Genel Başkan Danışmanı' olarak atamasına tepkiler gelmeye devam ediyor. Yaman CHP lideri için, "Zavallı, hain ve kanı bozuk" ifadelerini kullanmıştı.

"BİZ BİLE İŞE ALIM YAPARKEN GOOGLE'A BAKIYORUZ BİZE SÖVMÜŞ MÜ DİYE"

Gazeteci Cüneyt Özdemir yaşanan skandalın çok basit bir Google araştırmasıyla çözülebileceğini zaman tutarak ti'ye aldı.

İşte Özdemir'in o sözleri:

Kılıçdaroğlu danışman alıyor. Danışman buna sözmüş ana-avrat neredeyse. Gizli gizli de değil sosyal medyadan açık açık. Çok basit bir şey ama kimse Google'a Kılıçdaroğlu ile hanım efendinin ismini yazıp aramamışlar. Mesela biz burada bir arkadaşı alırken bir Google'luyoruz, kimmiş, bize sözmüş mü diye.

"SADECE 15 SANİYE SÜRDÜ"

Çok da zaman alan bir şey değil. İsterseniz zaman tutalım. Kemal Kılıçdaroğlu ve Perinaz Mahpeyker Yaman'ı aratalım şimdi ve Twitter'da bütün şeyler karşımıza çıkıyor. Sadece 15 saniye sürdü. Büyük zaman ayıracağınız bir şey değil yani. Bütün siyaset böyle dizayn ediliyor kardeşim. Derin siyasette zaman yok. 15 saniye alıyor yahu.

Yorumlar 15 Yorum Var
  • aga 07.09.2023 23:49
    CHP genel başkanının düştüğü duruma bak..
  • Köyün delisi 07.09.2023 19:22
    Hakaret dilini iyi ve cesurca kullanıyor olması tercih sebebi olabilir mi
  • Tufan 07.09.2023 18:31
    Bu kadının ak partiye sızmaya çalışan biri olduğu ve bu nedenle o ifadeleri kullandığı aşikar. Amacına ulaşamayınca yuvasına dönmüş işte. Şaşıracak birşey yok.
  • Kerem 07.09.2023 17:57
    İyide Cehabede İnterneti sadece küfür amaçlı kullanıyorlar onlarda Araştırma, öğrenme gibi bir olgu yok
  • Namyelüs 07.09.2023 17:56
    Bir ihtimal de bir yerlerden emir almış olmasıdır.Emir gelince nereye baksan işe yaramaz.
Daha fazla yorum görüntüle