İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde yapılan helikopter destekli asayiş uygulamasında 18 aranan şüpheli ile 2 düzensiz göçmen yakalanırken, ruhsatsız olan 6 iş yeri mühürlendi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, belediye görevlilerinin katılımıyla İstiklal Caddesi ve ara sokaklarda yapılan uygulamaya 201 polis katıldı.

Polis ekipleri ilçedeki işletmelerde vatandaşların kimlik kontrolünü yaptı, Beyoğlu Belediyesi görevlileri de iş yerlerinin belgelerini kontrol etti.

Uygulamada, 18 aranan şüpheli ile 2 düzensiz göçmen yakalandı, 6 iş yeri ruhsatsız olduğu gerekçesiyle mühürlendi.

Yorumlar 3 Yorum Var
  • Oben 09.09.2023 00:03
    Birde şu esenyurtu temizleseniz hep keko kıro pkk sempatizanı.butun olayları kekolar yapıyor.suriyelilerin üzerine atıyorlar.halbuki suriyrlilerde sorun yok sorun bu keko kırolarda malesef .her olayda kıro cikıyor.nerde kıro var orda olay var malesef.bunu gorerek yasayarak anlıyoruz .
  • osman 08.09.2023 23:38
    her aksam ve gunduz bu uygulama yapilmali halk bikmis reise ulasin cimere yazin her yer dolu.biktik artik ozellikle ctesi hepsi piyasaya cikiyor
  • fatihli bakkal 08.09.2023 23:17
    lutfen polisimize destek inanin yegenlerim polis nasil gorevdeler her késede kacak ariyorlar lakin 155 ihbarda bulunun .sehitlere manevi gérevinizi yerine getirin lutfen kumkapiya laleli aksaray acil denetim kayniyor