CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, TSK'ya skandal sözlerle iftirada bulundu. Tanrıkulu "Türk Silahlı kuvvetleri, 15 köylüyü helikopterden attı. Türk Silahlı Kuvvetleri, köyleri yaktı, bombaladı" ifadelerini kullandı.

Terörist cenazesine katılan, İHA ve SİHA'lara karşı çıkan CHP'nin Diyarbakır milletvekili Sezgin Tanrıkulu yine bir skandala imza attı. Tanrıkulu katıldığı bir tv programında FETÖ ve PKK'nın kara propagandalarına sığınarak, kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri'ne dil uzattı.

TSK'YA DİL UZATTI

CHP'li Sezgin Tanrıkulu, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 15 köylüyü helikopterden attığı, köyleri yaktığı ve bombaladığı iftirasını attı.

Türk Silahlı Kuvvetleri'ni sorgulayacaklarını dile getiren Tanrıkulu, "Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yaptığı her şey eleştiriden azade değil, bizler milletvekiliyiz. Bunları sorgularız. TSK üzerinden bu tür şaibelerin kalkması amacıyla bunu sorarız." dedi.

"BU ARKADAŞ CHP MİLLETVEKİLİ YAZIKLAR OLSUN"

Canlı yayında gazeteci Fuat Uğur'un, "Terör örgütü PKK'yı eleştirdiğinizi görmedik" sözlerini ise duymazdan gelerek alçak iftiraları için Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'nin (AİHM) kararını destek gösteren Sezgin Tanrıkulu'na stüdyodan, "Yazıklar olsun, bu bir de CHP'li vekil. TSK'ya iftira atıyor" tepkisi geldi.

 

Yorumlar 249 Yorum Var
  • Vatansever 14.09.2023 00:05
    Bayrağa vatana dil uzatatlar oldu olacaktır önemli olan kardeşlik bağımızı koparmamaktır en büyük tehlike bu bizi zehirleyenlerin oyuna kimse gelmesin bunların amacı kin nefret tohumları ekmektir önemli olan birlik beraberlik kardeşlik düşmana en büyük korku birliğimiz beraberliğimiz korkunun ecele faydası yoktur bayrak inmez vatan bölünmez
  • Fatih 09.09.2023 23:55
    Pkk yı sevenin en sevdiği pkklılarla beraber haşrolsun inşaAllah madem bu kadar dalabı olmuşunuz nokta. Hadis: kişi sevdiği ile beraberdir
  • HAK ve Batıl 09.09.2023 20:29
    NE OLDUĞU BELLİ OLANDAN KORKMA MESELA PKK.YOK ETMEK İÇİN HER CANİLİĞİ YAPTI YOK OLACAK.BUNLARIN DESTEKÇİ İLTİSAKLILARIDA SUÇUN CEZASINI TERÖRLE İLTİSAKLILARA NE OLUYORSA ÇEKECEK.mesele GÖRÜNMEYEN YÜZLER VEYA VATAN MİLLET DİYE KONUŞANLARIN ARADA ÇARKEDER fire verir halleri ile dışa gerçeği yansıyan kişilikler.bunlar asıl bela.Yoksa pkk 40 yıl mümkünmü? Varolacaktı.
  • Borsa incelenecek 09.09.2023 19:52
    Bu tür alenen devleti bölme amaçlı net şekilde seni beni ülkeyi devleti yok etmek için kurulmuş ve 40 yıldır her türlü katliamı yapıp acıyı yaşatmış olan pkk teröristine anında infaz destekleyene uzantısına aleni suçu olduğunda gerçek ceza.yargı ile adalet ile.BUNUN BAŞKA YOLU yok.herşeyi değerlendirip net sonuç bu.AYRICA hdp liler pkk iltisaklılıktan yargılanmalı.
  • Şebeke borsada 09.09.2023 19:49
    Bu gibi çok insan var.Emin olun.Aynı düşünce bakış açısı.Üstelik konyalı İstanbulda çalışan bir avukat bayan ile konuşmam oldu pkk zihniyetine vurunca lafla ben,baktımki haklı gördüğü yerlerden bahsediyor pkk nın ülkeyi milleti katletmelerini caniliğini bedelleri görmüyor.KAFASINDAKİNDEN BAKIYOR HAYATA.bunlar düzelmez.ATSAN ATILMAZ SATSAN SATILMAZ.suç işlediği an gereğini yapacaksın
Daha fazla yorum görüntüle