Hatay’da 6 katlı bir binanın yıkım esnasında iş makinasının üzerine çökme anı cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kahramanmaraş merkezli depremlerde en büyük yıkım Hatay’da yaşanmıştı. Asrın felaketinden ağır yaralar alan kentte, enkaz kaldırma çalışmaları gece ve gündüz aralıksız devam ediyor. Antakya ilçesi Saraykent Mahallesi’nde akşam saatlerinde 6 katlı ağır hasarlı bir binanın iş makinasıyla yıkımı esnasında bina iş makinasının üzerine çöktü. Operatör, kazayı yara almadan atlattı. Binanın çökme anı ve iş makinesinin devrilme anıysa anbean cep telefonu kamerasına yansıdı.

Yorumlar 12 Yorum Var
  • M.D. 13.09.2023 13:44
    Bu kaçıncı kaza Devletimiz bunu müşahede etmemeli Amerika'da Avrupa'da nasıl binalar yıkılıyor patlayıcılarla o şekilde kontrollü ve güvenli bir şekilde yapılmalı insan hayatı bu kadar ucuz değil Devletimiz buna kesinlikle müdahale etmeli gerçekten insanın içi acıyor böyle haberleri okudukça
  • iyidere 13.09.2023 10:41
    Binalar üstten ufak ufak kırılarak alt katlara inilir bunlar alttan ve kendi çalıştıkları taraftan kırıyor sonuç başka olmazdı zaten.
  • MaDMaX 13.09.2023 10:32
    yıkımın büyük kısmı 6 ayda biter demiştim ama bitmemiş. geçen ay gittim merkezi ana caddeler halen yıkılan binalardan dolayı kapalı. bu gidişle bir senede de bitmez o yıkıntıların temizlenmesi, maalesef.
  • sevgi 13.09.2023 09:53
    fazla söze gerek yok. her şey görünüyor, biliniyor. diğer yorumlara bakınız. gece yıkım yapılmaz. bina çökerken deprem oluyor gibi sallanıyorsunuz. "işi ehline veriniz" bu müteahhiti el çektiriniz. operatörün ehliyetini iptal ediniz.
  • Ali Bey 13.09.2023 09:03
    Olan oldu. Bu kadar sıkıştırmayın vatandaşı. Keşke bu itinayı binalar yapılırken gösterseydiniz. Gece vakti yıkım mı olur. Gece saat 11 ' lere kadar birde ayrıştırma yapılıyor. Bari yıkımı ve ayrıştırmayı gece yapmayın . Millet o saatte huzurlu olsun..
Daha fazla yorum görüntüle