Tv100 ekranlarında Kübra Par'ın sunduğu Farklı Açılar programında Gazeteci Nedim Şener ile Bahar Feyzan arasında 'CHP'li seçmene hakaret' tartışması yaşandı. Nedim Şener'in CHP seçmeni için 'İstediğiniz şeyi yedirebiliyorsunuz' ifadelerini 'hakaret' olarak algılayan Bahar Feyzan ve program sunucusu Kübra Par, Şener'e itiraz etti.

Programda Şener, "CHP kitlesi şöyle bir kitle. Hiç tanımadığı Ekrem İmamoğlu'nu tanınma oranını 3 ay içerisinde yüzde 15'den yüzde 95'e çıkaran tanınma oranı üzerinden kurtarıcı zanneden bir kitle. İstediğiniz şeyi yedirebiliyorsunuz." ifadelerini kullandı.

ŞENER'E KÜBRA PAR VE BAHAR FEYZAN'DAN İTİRAZ

Şener'in CHP'li seçmenle ilgili sözlerine itiraz eden Kübra Par "Az önce kendi yaptığınız hataya kendiniz düştünüz. AK Parti kitlesinin aşağılanmasını eleştiriyorken, CHP kitlesini aşağıladınız." dedi. Şener'e bir itiraz da programın diğer konuklarından Bahar Feyzan'dan geldi. Feyzan "Ama şimdi AK Parti kitlesini az önce korurken bu biraz fazla bir ifade oldu" şeklinde konuştu. 

"YEDİRİYORLAR"

İtirazlar üzerine sözlerini açıklayan Şener "yediriyorlar" diyerek "Bakın Yüksel Taşkın. Sizin hocanız kim biliyor musunuz? Sizin hocanız Marmara Üniversitesi'nde FETÖ'yü öven, Taraf Gazetesi'nde yazı yazan, Atatürk ırkçıdır diyen, çukur olayları sırasında PKK ağzıyla yazılmış bildiriye imza atan, bu bildiriye imza attığı için de KHK ile atılmış birisi. Ne olduğu belli olmayan hibrit birisi." dedi.

ilerleyen dakikalarda Bahar Feyzan'ın "Az önce de hakaret ettiniz CHP seçmenine bu arada" demesi üzerine Nedim Şener "Evet evet, hakaret mi ettim" cevabını verdi. 

Yorumlar 89 Yorum Var
  • Başkentli 13.09.2023 23:15
    nedimi severim de işte islama daha fazla hizmet edebilmeyi nasip etsin RABBİM CC onada bizlerede 1920 kafasından biraz çıkması lazım
  • mem 13.09.2023 21:21
    kübra par'in bütün naifliği nedense eleştiri CHP secmenine gelince tuttu. aynı sahis, yanında akp secmenine aleni ve agir hakeretleri sadece elestiri olarak görür. ikiyüzlü simarik sonradan görme tipik yalanci bir sol gazeteci.
  • Uymasyon 13.09.2023 20:33
    Kübra par nereli
  • ömer 13.09.2023 20:30
    tuvalet terliği oy verenler için neydiki ?
  • Mali moç 13.09.2023 19:55
    Niye soloşlar her hakareti yapınca tık yok. İyi demiş. Koyundan farkları?
Daha fazla yorum görüntüle