Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki Türk heyeti, Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'de düzenlenen G20 Liderler Zirvesi'nin kapanışında Emmanuel Macron ve beraberindeki Fransız heyet ile ayaküstü sohbet etti.

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, G20 Zirvesi'nin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile gülümseten diyaloğunu paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Macron'a "Hani gelecektin, gelmedin" diyerek nazire yaparken Fransa Cumhurbaşkanı ise, "Gelecektim fakat yurt dışındaydınız. Tamam geleceğim" diyerek yanıtladı.

İşte Erdoğan'ın kapıda karşılaştığı Macron ile arasında geçen diyalog:

Erdoğan: Şimdi ben gidiyorum.
Macron: Libya konusunu tekrar konuşabilirsek memnun olacağım.
Erdoğan: Gelecektin, gel de konuşalım.
Macron: Gelmek istedim ama Türkiye'de değildiniz.
Erdoğan: Yok şimdi gel, gel. Okey?
Macron: Tamam geleceğim.

 

Yorumlar 26 Yorum Var
  • Mehmet 15.09.2023 15:22
    Macron Erdoğan'dan çekindiğini bir mülakatında söylemişti. Hala çekiniyor.
  • Namyelüs 15.09.2023 14:03
    Macron,Türkiye'ye gelirse vatandaş onu layık olduğu bir şekilde karşılar.
  • misafir 15.09.2023 13:18
    Aslında çok üzücü bir durum ülke adına. Birisinin evine davet etmeden gidemezsin. Eğer birisyle görüşmek isteyipte ısrarla davet edip, sanada gelmiyorsa sıkıntılı bir durumdur.
  • ali 15.09.2023 10:56
    yazık biraz da emekli ile ilgilenin
  • Sedat Antalya 15.09.2023 10:11
    Eskiden batılı bir lider Türkiye liderleriyle görüşmeyi kabul ettiğinde Türkiye'de medya düğün bayram yapardı nereden nereye artık bir duruş var bana saygı duyacaksınız çünkü ben imparator torunuyum diyor liderimiz küffara karşı verdiği mücadele ile bizim neznimizde ikinci Abdülhamid Allah yar ve yardımcısı olsun inşallah en çokta içimizdeki satılmış hainlere karşı
Daha fazla yorum görüntüle