Alınan bilgiye göre, İ.K, dün sabah saatlerinde aracının park ettiği yerde olmadığını fark ederek polis ekiplerine ihbarda bulundu.
Bunun üzerine çalışma başlatan Mamak Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin Ö.D. ve O.A. olduğunu tespit etti.
Zanlıların bulunabileceği adrese giden ekipler, çalınan aracın park halinde olduğunu ve Ö.D'nin aracın direksiyonun alt kısmında bulunan kablolarla uğraştığını gördü.

Ekipler, Ö.D'yi yakalamak için yanına gitmesinin ardından şüpheli yanında bulunan bıçakla bir polis memurunu yaralayıp kaçtı.
Şüpheli, ekiplerin "dur" ihtarlarına uymayarak kaçarken, bıçakla kendine ve çevresindeki insanlara zarar vereceğini söyledi.

Hocalı Caddesi üzerinde Ö.D'yi durdurmak için polis ekipleri havaya uyarı ateşi açtı. Daha sonra biber gazıyla müdahale eden polis memurunu bıçaklamaya çalışan Ö.D, çarşı ve mahalle bekçisinin bacağından silahla vurmasının ardından etkisiz hale getirilerek yakalandı.

Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Ö.D'ye tedavisinin ardından gerekli işlemlerin yapılacağı öğrenildi.
Öte yandan ekipler, bulunan aracı sahibine teslim etti.

Yorumlar 31 Yorum Var
  • 1453 15.09.2023 22:04
    İdam gelmezse böyle olur !..
  • berk 15.09.2023 22:03
    Abd polisi çoktan vurup öldürmüştü.
  • corumlu19 15.09.2023 20:34
    çek silahini sık bacaklarına ne jop sallıyorsun polis kardeşim...sen onu itlaf edeceğini o seni etkisiz edecek...
  • Mizah 15.09.2023 19:10
    Polisin silahını çekmede tereddüt etmemesi lazım. Böyle çok polis telef olur.
  • mersin 15.09.2023 18:17
    asdas senin bakanın şüpelinin ailesin den özür diledi . hatırla yazılan cezaları başkanın afetti. hiç gerek yok bence
Daha fazla yorum görüntüle