Denizli’de bir vatandaşın damadına bıçakla saldırma anı güvenlik kameralarına yansıdı. Vücudunun çeşitli yerlerinden bıçaklanan damat ağır yaralanırken, yoğun bakımda tedavisinin sürdüğü öğrenildi.
Denizli’nin Pamukkale ilçesi Anafartalar Mahallesi’nde gayrimenkul işiyle uğraşan Özcan T. ile kayınbabası Murat A. arasında henüz bilinmeyen bir sebepten tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Murat A., çantasında getirdiği bıçakla damadını vücudunu çeşitli yerlerinden bıçaklayarak yaraladı. Kanlar içinde kalan damat Özcan T., çevredeki vatandaşların da yardımıyla ofisine kaçarak saldırıdan kurtulurken ihbarlar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yaralı Özcan T. Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırırken, kayınpeder ise ekiplerce gözaltına alındı. Ayrıca kayınpeder Murat A.’nın damadına bıçakla saldırma anı anbean işletmenin güvenlik kamerasına yansıdı.

Yorumlar 16 Yorum Var
  • Yakup Mil 20.09.2023 15:23
    Önce damat yumruk atmış, vay arkadaş böyle damat mı olur
  • Tırıs 20.09.2023 15:06
    Bir insan değil damadına bir gavura bile böyle acımasız vurmaz. Bu adam şizofren.
  • Şaşkın 20.09.2023 14:54
    İlk damat kayınpederine yumruk atıyor.. ben de bir damat ve aynı zamanda kayınpederim.. kayınpederim benim için baba vasfındadır yumruk atılmaz hakaret edilmez, aynı saygıyı damadımdan da beklerim ..Biz ne ara bu kadar saygısız sevgisiz ve menfaat odaklı bir millet olduk.?
  • tek rumeli 20.09.2023 14:27
    arkadaş millet her şeyi ekonomiye bağlıyor...para her şeydir diyenler....biraz ekonomik olarak bunalınca...topluma ve çevresine zarar veren...psikopatlara dönüşüyor... ...ALLAH bütün dünyası para olanların şerrinden korusun bizleri...bu gibiler yüzünden ahiretimizi de kaybedebiliriz...aman dikkat edelim..
  • saaad 20.09.2023 14:03
    para için her şey yapılır
Daha fazla yorum görüntüle