Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan TV 100 kanalında katıldığı programda İYİ Parti’nin yerel seçim stratejisini açıkladı. Burhan Akşener’in projesinin kazanamayacak adaylarla seçime girmek” olduğunu iddia etti. 
Meral Akşener’in açıklamaları sonrası Sinan Burhan, aldığı bir bilgiye göre Akşener’in seçimlerden önce İmamoğlu ve Yavaş’ın Türkiye’yi yönetecek, kazanacak aday olarak gösterdiğini, Şimdi ise bu iki isme Ankara ve İstanbul’u vermediğini söyleyerek, bu açıkça bir senaryodur, projedir dedi.  
Akşener Türkiye’de her ilde aday çıkaracak ama bu kazanamayacak adaylar olacak diyen Sinan Burhan, Akşener’in Ankara’da Adnan Beker adayımız değil açıklaması üzerine, Adnan Beker ile meclis üyeliği yaptım. Adnan Beker sosyal karşılığı en yüksek olan bir isim ama Akşener kazanamayacak adaylarla seçime gideceği için Mansur Yavaş’ı zorlamayacak bir aday gösterecek dedi.  
Eskişehir’de aday gösterecekleri ismin Melih Aydın olduğunu ve Yılmaz Büyükerşen karşısında şansı olmadığını söyleyen Burhan Ankara’da da Yetkin Öztürk isminin konuşulduğunu ifade etti. 
Antalya’da İYİ Parti’nin adayı olarak Nesrin Ünal isminin geçtiğini ama kazanamayacak aday olduğunu, Milliyetçi muhafazakâr kesimin Ünal’a oy vermeyeceğini söyledi.  
Sinan Burhan, “Akşener’in Ankara ve İstanbul’daki projesi CHP’ye kazandıracak. İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’ndan Ankara’da Mansur Yavaş’tan, Antalya’da Muhittin Böcek’ten vazgeçmeyecek. Tavşan adaylarla seçime gidecek. Meral Akşener Türkiye’nin her yerinde seçime girecek ama kazanamayacak adaylarla” dedi.

Yorumlar 15 Yorum Var
  • fatih 23.09.2023 22:21
    7 li masa toplansa isranbulu ankarayı alamazlar
  • Hoca Nasrettin 23.09.2023 21:59
    Yapılan hizmetlerden memnun iseler tekrar aynı kişileri başkan seçsinler. Yakında İstanbul'da binilecek toplu ulaşım aracı kalmayacak. Dervişin zikri neyse fikri odur. Hükümeti suçlayanlar görülüyor ki yönetimde olduklarında daha kötü durumdalar.
  • Taner Yıldız 23.09.2023 21:47
    Türk olarak, müslüman olarak, ne pkk adayı Kaset ile başa geçen Kılıçdaroğlu YCHP'sine ne de terör örgütü fetö partisi Selo Demirtaş ın kahvaltı arkadaşı Maria Akşener İP'İ ne bin tane oyum olsa bir tanesini vermem.
  • Mahmut 23.09.2023 20:10
    İster tavşan ister gergedan ile girsin ben merala oy atmayacağımı biliyorum bu yeterli.
  • ekrem 23.09.2023 19:35
    bu ipin kac ucuvar mossat bilir takip onagöre yapılmalı
Daha fazla yorum görüntüle