İstanbul Fatih’te İETT otobüsü şoförü, kendisine havalı tabanca doğrultan bir yolcuyu yumrukladı. Yolcu plastik mermi atan havalı tabancayla saldırınca, şoför bir kadının arkasına saklanarak korunmaya çalıştı. O anlar bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, dün Fevzipaşa Caddesi’nde saat 09.00 sıralarında meydana geldi. İddialara göre, İETT otobüsü şoförü ile yolcu arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Tartışan ikili otobüsten inerek kavga etmeye başladı. Yolcu, belinden çıkardığı havalı tabancayı otobüs şoförüne doğrulttu.

Bunun üzerine otobüs şoförü yolcuya yumrukla saldırdı. Yolcu, elindeki havalı tabancayı arka arkaya ateşledi. Plastik mermilerden kaçan otobüs şoförü, bir kadının arkasına saklanarak korunmaya çalıştı. Yolcu ise havalı tabancayı beline koyarak olay yerinden uzaklaştı.

Olayla ilgili çalışma başlatan polis ekipleri yolcu ve otobüs şoförünü gözaltına aldı. Taraflar birbirinden şikayetçi oldu. Emniyetteki işlemlerin ardından serbest bırakıldı.

Yorumlar 7 Yorum Var
  • Ayhan KALENDER 27.09.2023 08:55
    Kadının arkasına sığınıp kadını kendine siper eden sözde erkek. Adam değilmişsin onu görmüş oldu herkes
  • A.A.A 26.09.2023 23:31
    Türkiyenin En büyük Sorunu SAMiMiYETSiZLiK, YALAN ve AHLAK YOKSUNLUGUDUR. Bununda Temelinde Paraya Tapan Menfaatkar insanlarin cogalmasi dir... Türkiyedeki Insanlarin Stres dolu olmasinin Sebebi bundandir...
  • MACKALI 61 26.09.2023 20:50
    Bence burdaki tehlike hemde en büyük tehlike orda bir sivil polis olsa idi veya resmi polisde olsa idi onu terörist sanip ate$ edip öldürü bilirlerdi bence $ansli imi$.
  • katibb 26.09.2023 19:53
    madem yumruklayacak kadar cesursun da kadını kendine niye siper ediyorsun.. ikisi de edepsiz..
  • ufuk 26.09.2023 18:44
    ikiside ......... kadının arkasına niye saklanıyon sen ne tiyniyetsiz bir insansın arabanın arkasına saklansana diğeride adamım diye ortada dolanıyor hareketlerinden karı kılıklı olduğu belli
Daha fazla yorum görüntüle