TEM Otoyolu'nun Ankara istikametinde yapılan bakım çalışması sebebiyle sürücülerin yönlendirildiği D-100 kara yolunun Bolu Dağı geçişinde trafik durma noktasına geldi.

Türkiye'nin en önemli geçiş güzergahlarından biri olan TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde 9 Kasım’a kadar sürecek olan çalışmalar devam ediyor. Kaynaşlı-Abant Kavşakları arasında (Bolu Tüneli dahil) kalan 23 kilometrelik kesimde, tünel portallerinin çelik konstrüksiyon olarak Kaynaşlı yönünde uzatılması ve 3 viyadükte 5 derz değişimi yapılacak. Ankara istikametindeki trafik, D-100 kara yolu üzerinden sağlanıyor. Bolu Dağı’nın dik rampalarında arıza yapan araçlar sebebiyle trafiğin Ankara istikameti zaman zaman durma noktasına geldi.

Uzun araç kuyruklarının oluştuğu Bolu Dağı drone ile havadan görüntülendi.

Sakarya’dan Adana’ya giden 2 şoförlü tırın sürücüsü Baki Aktaş, trafiğin durduğu anlarda araçtan indi. Aracından inerek yolda yürüyen Aktaş, "3 saat oldu. Yürüyerek gidiyorum artık. Çift şoför çalışıyoruz. Araçtan indim yürüyorum. Daha hızlı gidiyorum.” dedi.

Ankara istikametinde Bolu Dağı'nın dik yokuşlarında trafik sıklıkla durma noktasına geliyor.

 

Yorumlar 10 Yorum Var
  • Hamşesi 28.09.2023 09:48
    bolu dağı inişinin tek şeridini çıkışa açın ki trafik biraz rahatlasın.
  • Muammer 27.09.2023 22:58
    Bolu tünelini yok sayın bakalım. 20 sene önce yoktu Sonra da yapanlara ne diyeceksiniz.
  • Necat 27.09.2023 22:11
    İstanbul istikametninde bir şerit de ankara istikametine açılsın lütfen
  • Buda geçer yahu 27.09.2023 20:34
    Yolmu köprümü yiyeceğiz diyen dengesizler için birkaçtane daha yol ve köprüyü kapatın bakalım nasıl olacak
  • MUSTAFA 27.09.2023 19:56
    arkadaş tünelin istanbul yönü açık değilmi dağ yolunun iki yönünüde ankaara istikametinde açın millet sıkıntıya girmesin ankara yönünü büyük araçlara , istanbul yönünüde hafif araç için ankara istikametine açın yav arkadaş her yerede ben yetişemem ya ha yok biz yapamıyoruz anlamıyoruz diyorsanız ÇEKİLİN BEN GELİYORUM
Daha fazla yorum görüntüle