İSKİ'nin liyakatsiz kişileri kadroya almasının ardından yaptığı çalışmalar vatandaşı mağdur eder duruma geldi. Kanalizasyon çalışması yapan işçilerin dikkatsizliği sonucu boruyu patlattılar ardından bulunan çözüm ise pes dedirtti: Kepçeyle üzerini örtmeye çalıştılar.

Alınan bilgiye göre, İSKİ ekibinin, Gayrettepe Vefa Deresi Sokak'ta iş makinesiyle yapılan altyapı çalışması sırasında su borusu patladı. Su tazyikli şekilde etrafa yayılmaya başladı. Patlayan boru saatlerdir etrafa su akıtmaya devam ederken olay yerine gelen belediye ekipleri tedbir aldı.

Su borusunun patlaması ve sonrasında yaşananlar bir vatandaşın cep telefonuyla kaydedildi. Görüntülerde, patlayan borudan çıkan tazyikli suyun çevreye yayılması yer aldı.

Öte yandan belediye tarafından, bölge sakinlerine cep telefonu üzerinden gönderilen mesajda "Sayın abonemiz, bölgenizi besleyen şebeke hattında meydana gelen arızaya müdahale çalışmaları devam etmekte olup Şişli ilçesi 19 Mayıs ve Fulya mahallelerine 29.08.2023 Salı günü saat 05.00'a kadar su verilemeyecektir." bilgisi paylaşıldı.​​​

Yorumlar 20 Yorum Var
  • ayhan 28.09.2023 15:27
    Chp budur . Yapmayı değil yıkmayı iyi bilir.
  • Mumsuz Ekrem 28.09.2023 14:01
    Liyakatlı tek adam Kılıçdaroğlu var. Onu işe alsalardı bari. Kılıçdaroğlu nun kendi deyimiyle "Temiz adam var mı?Bulun,koltuğu bırakayım"
  • Ruhi 28.09.2023 13:59
    Bir memleketi adam eden Belediyedir. Lamı cimi yok bunun. Şehirlerimiz ilçelerimiz içler acısı. Yıkılan bir binanın yerine aynı şekilde dikiyorlar. Yollar cetvel gibi olmalı ama s çiziyor. Çıkma balkonlar, ruhsatı 10 yılı aşmış hala alınmamış daireler, garajsız binalar vs. Nerden tutsan elinde kalır
  • ssssss 28.09.2023 13:17
    bir de diğer kamu kurumlarının yaptığı hasarlar nedeniyle diye mesaj atıyorlar
  • Ekrem 28.09.2023 13:04
    Liyakatsiz bir yönetimi başa getiren seçmenler için de liyakatsizlik değerlendirmesi yapılıp ona göre (oy kullanma konusunda) yetki verilmeli.
Daha fazla yorum görüntüle